woensdag 1 juni 2011

ZOMEROPRUIMING

Even een klein berichtje .. De winkel is aanstaande vrijdag en zaterdag normaal geopend en de ZOMEROPRUIMING begint aanstaande vrijdag in de winkel!!

Al onze prachtige stoffen in de aanbieding, bij aankoop van minimaal een halve meter van een stof krijgt u 20% korting en als u minimaal een hele meter koopt van een stof dan krijgt u zelfs 25% korting van ons. Deze aanbieding is ook voor bestellingen via de website.
Een prachtige kans dus om in te slaan voor de vakantie of voor de cursus of workshop die u dit najaar wilt gaan volgen, of voor de achterkant van die quilt die nu toch eens afgemaakt moet worden .... U mag het zeggen, wij hebben keuze genoeg.
Ook hebben wij een hele stapel tijdschriften met korting en ook diverse patronen met korting en elke dag een andere EXTRA AANBIEDING, aanstaande vrijdag en zaterdag zijn de rolletjes stof van 50x55 cm ook in de aanbieding, 5 halen en maar 4 betalen (de goedkoopste is gratis).

Als u toch even aankomt in de winkel kunt u de nieuwe quiltjes zien die Alie voor de winkel heeft gemaakt, binnenkort zal ik er foto's van laten zien, leuke vrolijke quiltjes die heel geschikt zijn box kleed of speelkleed, maar ook leuk voor op uw tuintafel. En de tassen die Shelley en ik hebben gemaakt van het nieuwe patroon uit de USA,
Fijne dagen toegewenst en tot ziens!
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten