woensdag 6 juli 2011

Vakantie !

Morgen is het zo ver, dan is het weer een dagje Schiphol, in een vliegtuigstoel van de KLM hangen voor een uurtje of 8, dan zien dat we de USA in komen en dan weer een ander vliegtuig in om uiteindelijk in Denver (Colorado) uit te komen als jullie allemaal al lang op 1 oor liggen. Je moet wat voor je vakantie over hebben nietwaar?
Samen met manlief en jongste zoon ( ook alweer bijna 20 jaar oud, maar het blijft mijn jongste nietwaar?) naar de Rocky Mountains, en daarna via Monument Valley, Phienix, Las Vegas naar Venice Beach ( het strand van Los Angeles) om vandaar weer terug naar huis te vliegen over 3 weken.

De winkel is gelukkig niet 3 weken dicht, mijn oudste zoon Randy en Ineke Vaillant zullen op de vrijdagen en zaterdagen de winkel voor jullie open houden, zodat jullie niet 3 weken zonder patchwork spulletjes hoeven te doen. Vrijdag 8 juli zijn Randy en Ineke er allebei, alleen zaterdag 9 juli is Ineke helaas niet beschikbaar vanwege een cursus die zij geeft.
Volgende week en de week erop zijn ze er wel allebei op vrijdag en zaterdag.

De zomeropruiming hebben we nog een stukje verlengd, dus iedereen kan nog op de website ( Quiltcorner.nl) en in de winkel genieten van een supekorting van 20 of 25% als je minmaal een halve of minimaal een hele meter van 1 stof koopt. Geniet er nog even van, want als ik terug kom van vakantie, dan is alles weer normaal. Op vrijdag 29 juli ben ik zelf weer in de winkel te vinden.

Ik hoop dat jullie allemaal fijne dagen hebben de komende weken, ik hoop jullie nog op de hoogte te houden van het moois hier in de USA, natuurlijk staan er ook diverse quiltwinkels in de planning om te bezoeken !

Groetjes,
Marina.

2 opmerkingen:

  1. Gelukt zo te lezen! Fijne vakantie, groetjes Else

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marina,

    Geniet van je vakantie in het verre USA. Hopelijk zie je weer veel leuks in de quiltwinkels daar!

    Groetjes van Clara

    BeantwoordenVerwijderen