zaterdag 17 mei 2014

Weer een Marti And Me Club

Vorige week was er de Marti And Me Club en we hadden dit keer de Storm at Sea mallenset als onderwerp.
Door mijn privé problemen van de laatste weken was er weinig voorbeeld te tonen,  maar gelukkig had iedereen er begrip voor. Al met al was het toch een leerzame les, ook al had ik mijn voorbeeld blok alleen kunnen snijden :-)

Tracey had een leuk quiltje gemaakt met de Hexagon Ruler die het onderwerp van de vorige maand was. Een leuk treinen stofje was hier het uitgangspunt voor.

Ook Helma had 2  leuke topjes gemaakt,  een met een Charmpack van Moda en de Hexagon Ruler, de tweede top was gemaakt met de Windmill Template van Marti Michell,  een van mijn lievelings mallen van Marti. Ik heb er zelf ook een aantal quilts en tops mee gemaakt.

Kortom er was weer genoeg leuks te zien!
Ik ga voor de volgende maand aan de slag met de Applecore mallen van Marti Michell en wie weet wat voor leuke dingen de dames weer te showen hebben :-)

Morgen ga ik naar Groningen toe om een Gezellige Dames Dag te hebben wegens het 10 - jarig bestaan van de winkel van Trijntje van der Horst.  Wat we gaan doen? Dat is nog een verrassing (ook voor ons hoor), maar dat zal ik vast wel vertellen volgende week.

Groetjes van Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten