maandag 28 april 2014

Een bewogen weekend

Vrijdagochtend is mijn moeder opgenomen in het verpleeghuis Nassau Odijckhof in Driebergen vanwege haar vergaande dementie.
Mijn vader kon haar echt niet langer thuis houden en had het hier erg moeilijk mee.

Tot onze grote verbazing is vrijdag aan het einde van de middag mijn vader plotseling overleden aan een interne bloeding. Aangezien hij bloedverdunners gebruikte was hij al overleden voordat er een dokter bij kon komen.

Natuurlijk zijn wij allemaal heel erg verdrietig maar ook blij dat hem een lange lijdensweg bespaard is gebleven.  De met spoed opgeroepen dokter zei dat het hem niets zou verbazen als hij een vergaande darmkanker had gehad.
Tot op het laatst was hij helder en verzorgde hij mijn moeder thuis met fijne hulp van de dames van de Vitras en sinds een korte tijd met 3 dagen per week even een paar rustige uurtjes omdat mijn moeder dan naar de dagopvang ging.

Mijn eerste 'erfenis' heb ik ontvangen,  wij hebben nu het hondje van mijn vader en moeder in huis. Cindy zal ook in de winkel te vinden zijn als ik er ben, ze is niet gewend om hele dagen alleen thuis te zitten. Het is een knuffeldoos dus als ze een beetje gewend is in de winkel zal ze daar vast niets te kort komen :-)

De winkel is deze week normaal geopend,  alleen aanstaande woensdag gaan we om 4 uur dicht.

Marina.

3 opmerkingen:

 1. Veel sterkte met het verlies van je vader en met je moeder in het verzorgingshuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marina, heel veel sterkte komende tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd met het overlijden van je vader en heel veel sterkte, ook met de zorg e.d. rondom je moeder.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen