zondag 26 oktober 2014

Diner met de Fabshop groep.

Donderdag dus via Parijs naar Houston,  maar ondanks meer dan een uur vertraging toch op tijd aangekomen. Gelukkig op tijd voor het diner van de Fabshop Netwerk groep.
Dat was in een ander hotel dan het mijne, wat aan het Convention Centre vastzit.
Dus... aan de wandel, kaartje mee en op zoek. Het voordeel van Amerikaanse steden is dat alle straten recht op elkaar staan,  dus even tellen hoeveel blokken rechtdoor en hoeveel naar rechts....

In het hotel was men al bezig met de borrel en een gezellige boel! Het opperhoofd van de groep was blij dat ik toch nog een andere vlucht had kunnen krijgen en dus lekker kon mee eten.

Na de borrel gingen we naar de eetzaal en nou staat op elke stoel een Goody Bag :-) Maar geen een tas is hetzelfde, gelukkig hadden een paar dames me uitgelegd hie het werkte :-) Je kijkt dus wat er in de tas zit en je kiest de stoel met de leukste tas!!!
Dat geeft dus wel een apart effekt al die dames die rondsnuffelen !
Bij de tweede stoel die ik bekeek was de Goody Bag prima naar mijn zin en daar ging ik dus lekker zitten.

Naast mij kwam de eigenaar van de grootste leverancier van quiltspul te zitten, dus dat leverde genoeg te kletsen op aan tafel.

Het eten was prima, zeker na een aantal vliegtuig maaltijden (alhoewel die van Air France prima zijn) en toen kwam er een spelletje.  Wie aan tafel kwam het verste? Kirsten uit Denemarken en ik verschilde niet veel, maar toch.... Gelukkig was mijn winkel wel het langste open, dus dat leverde een leuk schoentje van papier op met een paar lapjes.  Aangezien ik ook een quilster ben, komen die prima van pas.

Er was een panel uit de quilt industrie waar we vragen aan konden stellen en er werden regelmatig super prijzen verloot tot stapels van 10 rollen stof aan toe.
Helaas viel ik niet in de prijzen,  maar dat heeft wel weer als voordeel dat ik daarvoor geen vervoer hoef te regelen ;-)

Na het diner weer lekker terug gelopen en zomaar om 10 uur naar bed gegaan, nou ja in NL was het inmiddels al 5 uur de volgende ochtend.  En daarna wel 6 uur geslapen :-) Niet gek als je de nacht  daarvoor helemaal niet hebt geslapen toch????

Gelukkig kon ik om 7 uur al opstaan  om me klaar te maken voor de Schoolhouse :-) Maar daarover later meer.....

Trouwens dat soort kasteeltje stond tegenover het hotel van het diner,  complete Amerikaanse waanzin, midden in een stad met alleen kantoorgebouwen en hoogbouw! 

De donkere foto's zijn mijn uitzicht op de stad Houston (ik zit op de 17e verdieping, bij ons dus 16, want hier is de BG gelijk nr. 1! ).

Welkom in de United States ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten