donderdag 23 juli 2015

Vingerhoedjes enzo

Na de Trunkshow van Supergoof was ik echt gemotiveerd om met mijn Vingerhoedjes verder te gaan. Een paar jaar geleden al begonnen met aftekenen en stempelen,  maar verder nooit iets mee gedaan. Maar als je dan zo'n beauty in je handen hebt en ook nog in mijn favoriete kleur (rood) dan ga je voor de bijl!

Niet in rood, maar mijn Vingerhoedjes quilt wordt VILLA KAKELBONT , met het idee dat ik dan heel wat van die kleine lapjes kan opruimen.

Dat er heel veel lapjes in zullen gaan is duidelijk,  een eenpersoons quilt heeft al gauw 5000 Vingerhoedjes, dus ik kan voorlopig vooruit! Ik naai met de hand en heb er inmiddels al 600+ aan elkaar en het groeit gestaag.

Maar  dat het zo leuk zou zijn, dat wist ik niet. Inmiddels ben ik al niet meer alleen aan het stempelen en tekenen,  dus kunnen er ook Vingerhoedjes geruild worden. Want hoe meer verschillende lapjes, hoe leuker toch?

Inmiddels  heb ik opdracht gegeven om voor de winkels stempels te laten maken,  met een houten blokje, want ik ben aardig aan het vergelijken gegaan met de verschillende kwaliteiten stempels die ik had. En als je toch zoveel van die lapjes moet stempelen, dan moet je ook een duidelijke stempel hebben toch?

Ik wacht vol ongeduld af tot de bestelling binnen komt! Ik heb gekozen voor de maat die Supergoof ook heeft gebruikt , de inspiratie voor ons allemaal :-)

Fijne zomer!
Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten