woensdag 3 augustus 2016

Niagara Falls

Maandag was de eerste dag dat we een paar quiltwinkels zouden bezoeken EN de Niagara Falls. Deze beroemde watervallen liggen hier ongeveer 125 km vandaan aan de andere kant van de baai.
Op weg daarheen liggen de nodige winkels,  een aantal daarvan stonden in de planning voor een bezoek.
Maar de eerste winkel (geopend van 10-4 op maandag) was dicht, ook al was het inmiddels 10.30 uur! Wat een teleurstelling,  je rijdt er tenslotte speciaal voor om! Nummer 2 idem dito en dan begint het twijfelen!  Zullen we nummer 3 wel of niet bezoeken?
Gelukkig voor mij was nummer 3 wel open! Inderdaad het is een feestdag op 1 augustus hier, maar niet echt een heel  bekende. We waren het dan ook nergens tegengekomen. .... Maar dat een winkel het niet vermeld op hun www of Facebook,  dat is wel erg dom.
De eigenaresse van The Quilted Cardinal bood direct aan om de volgende 2 winkels voor mij te bellen. ... Eentje was open en de andere nam niet op .... dan weet je ook genoeg!
Dus totaal 2 winkels bezocht gisteren, allebei wat moderne stoffen.
Ik laat hier de 2 Row patronen zien met de Licence Plates ..... die kan je los kopen voor en zijn van stof (wil deze op de achterkant gaan gebruiken! )

De Niagara Falls uiteindelijk ook bereikt!
Prachtig,  maar het was voor mij veel te druk en veel teveel zon en warmte. Het was hier over de 29 graden!

Terug was een nachtmerrie op de weg, de hele rit was langzaam rijdend en stilstaand verkeer,  dus we waren heeeel laat terug in onze Bed and Breakfast in Toronto!

Ook even een plaatje van de schattige Bed and Breakfast  en natuurlijk van de Falls :-)

Dinsdag lange rit voor de boeg naar Montreal!

1 opmerking:

  1. Je logeeradres zag er inderdaad wel heel leuk uit, maar inmiddels ben je daar al weer weg begrijp ik. Nu ook weer een leuke plek? En prachtig, die watervallen! Groetjes,
    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen