maandag 1 augustus 2016

Toronto!

Gisteren vertrokken naar Toronto en 's middags (bij julliie dus dik avond ) nog rondgelopen in de stad.  Ons B&B zit in het centrum dus op 'loopafstand'.

Prachtige oude gebouwen,  maar  dan wel naast die spiegelende gebouwen die zo hoog zijn dat je de verdiepingen niet kan tellen!

Zelfs hier ontkom je niet aan Donald Trump,  ook al zo'n achterlijk hoge toren!

Lekker hamburger gegeten op een 'World Famous '  rooftop terras.  Het weer was erg nat toen we hier kwamen, maar  het was snel opgeklaard! Schijnt hier om deze tijd nooit lang achter elkaar te regenen.

Samen met Ad een grote boekwinkel ingedoken en na een heerlijke koele (wat het is hier nu erg warm geworden ) herbal sangria icetea (What's in a name) ) lekker quilt tijdschriften gescoord.

Vandaag naar de Niagara Falls die ongeveer 100 km hier vandaan zijn met hopelijk de nodige quiltwinkels onderweg  :-) Ik ga een verzameling Row by row patronen maken van Ontario!

Helaas willen de foto's niet tussen de tekst tegenwoordig,  maar  misschien vind ik  dat nog wel uit deze vakantie!

Tot de volgende keer,
Marina

2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's, weer euk om mee te reizen.
    Liefs Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je verslagen te lezen. Ik houd wel van die combinatie van oud en nieuw in een stad, geeft een bepaalde levendigheid. Veel plezier, ik lees graag je belevenissen.

    BeantwoordenVerwijderen