woensdag 3 juli 2013

Nieuwe workshops en OPRUIMING!!!

Op dit moment hebben wij de ZOMEROPRUIMING! Kom lekker langs en profiteer van TAX FREE shoppen... Bij aankoop van minimaal 50 cm van een stof krijg je van ons de stof zonder 21% BTW! Dus voor taxfree inkopen hoef je niet naar Schiphol!!!!! En al onze stofjes doen mee (behalve de aanbiedingsstofjes die toch al heel voordelig zijn ). In de winkel ook 5 fat quarters halen en 4 betalen ( de goedkoopste is gratis), de FQ moeten wel voorgesneden zijn ;-)


De open dag voor de workshops is op zaterdag 14 september en sommige workshops zijn al helemaal of bijna vol. Kijk even op onze website, want deze zomer gaan wij voor het eerst het programma niet meer per post versturen (alleen op verzoek).


Dit is een van de 2 Jellyroll quilts die gemaakt kunnen worden op de Jellyroll workshop van Ineke Vaillant.


En dit is een stukje van de andere waar je voor kan kiezen. 2 Quilts voor 1 prijs op deze workshop.... van allebei de quilts krijg je de uitleg van Ineke op zaterdag 9 november van half 10 tot 15 uur! Natuurlijk kan je ook voor vrolijke kleurtjes kiezen of voor batikstofjes ;-) we hebben keuze genoeg in de winkel in Jellyrolls, Balipops ed. En veel snijwerk is al voor je gedaan, dus dat scheelt je heel veel werk....


En dit zijn een paar stofjes die dit keer in de stoffenclub zitten..... Lekker vrolijk! Ook lid worden van onze stoffenclub? Kijk even op onze website..... Let wel de portokosten gaan per 1 augustus weer omhoog... naar € 2,40 (4x60 cent...). Maar natuurlijk kan je ook je pakketje ophalen in de winkel...of een aangepast pakketje bestellen. Er is veel mogelijk bij ons!
Los ook te koop in de winkel, kost dan € 18,95 per rolletje van 10 stroken van 4 inch (ruim 10 cm) bij de stofbreedte. Je krijgt dus totaal ruim een meter stof in onze stoffencub en iedere maand weer iets leuk nieuws....
Wij hebben gekozen voor deze maat stroken, zodat je altijd iets leuks kunt maken met de maandstofjes, ze hoeven dus niet gelijk de kast in voor 'ooit'.
En vergeet de opruiming niet he? Want het is zo weer voorbij ;-) en taferelen zoals boven hoef je niet bang voor te zijn, we hebben VOORRAAD genoeg!!!

Groetjes
Marina.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Marina, ik verheug me weer op zaterdag, en misschien een idee (of je hebt het misschien al overwogen)om de nieuwsbrief vis e-mail te doen.

  Groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag,

  Ik lees op je blog over de vele mogelijkheden van de Marti Mitchel mallen, in de web shop zie ik deze niet.
  Misschien een idee om ze daar ook in te zetten.

  met vr. gr. Gerda

  BeantwoordenVerwijderen