zaterdag 29 juni 2013

Even geleden ..

Het is even geleden dat ik een blogje schreef, maar gelukkig volgen veel mensen mijn Facebook van de winkel en die van mijzelf. Nog geen Fan van de Facebook site van de winkel? Kijk even op http://www.Facebook.com/MarinasQuiltcorner en meld je aan als fan door op het vakje VIND-IK-LEUK TE KLIKKEN.
Regelmatig hebben we speciale akties voor onze volgers....Ik heb weer 4 rode huisjes af! En er liggen al heel wat geknipte huisjes klaar voor de vakantie.... En ook deze 2 mooie grijze lapjes worden weer huisjes. Ik kreeg deze week die 2 mooie grijsjes als FQ voor mijn huisjes en daar was ik heel blij mee. Want 50 grijzen bij elkaar verzamelen is nog best een klus (maar in de vakantie zal ik er ongetwijfeld ook nog wel wat tegenkomen....).Ook maakte ik deze mooie rode sokken af.... Ook al gekregen dit mooie toverbol garen... Omdat het echt iets voor mij was (en dat had de geefster heel goed gezien....) en een vooruitziende blik ook, want ik heb nu hele mooie rode schoenen gekocht waar ze heel mooi bij passen ;-)) , schoenen die ik de komende tijd ook heel veel (moet) dragen.


Deze kwam ik deze week op internet tegen tijdens het surfen ;-) en ja dat is zo hoor.. Als ik die ooit in het echt tegen kom koop ik dat shirt zeker!!!
Ik ben bezig met de voorbereidingen voor de Marti and Me Club van volgende week zaterdag en dan laat ik dat niet eerder hier zien dan dat de bijeenkomst is geweest, dat is anders niet leuk voor de MM dames! Dus ik ben druk, maar kan er NOG niets van laten zien ...

En ik was een avondje naar het concert van de Moody Blues in de Heineken Music Hall deze week, je weet nooit of ze weer terug komen in NL, want die mannen zijn al op leeftijd ;-) de drummer is bijv. 72!!!! tja dus dat is altijd weer afwachten, want zo'n toernee is echt niet niks en voor een jonkie al heel erg vermoeiend. Maar het was weer een avondje genieten daar in Amsterdam!

En toen ik thuis kwam met een t-shirt van de EUROPEAN TOUR 2013 van de mannen, kreeg ik als reaktie van zoonlief.... Hee mam nu heb je ook een echt TOUR t-shirt! Nou even opletten he jochie, want ik had er al eentje van Paul Simon van vorig jaar ;-) een verzameling ervan beginnen???
Lennart spaart ze zelf ook als hij naar een concert gaat van bijv. Muse (op die leeftijd ga je natuurlijk niet naar de Moody Blues... Dat is volgens hem voor bejaarden ;-)) ). Nou ben ik blij met zo'n 'bejaarden' concert (waar je dus bij zit...), want de hele avond staan is er niet meer bij voor mij sinds ik met hielspoor begonnen ben. Hopenlijk gaan de rode schoentjes met de speciaal gemaakte zolen erin, daar verandering in brengen. Ik blijf duimen.... want een staand beroep hebben en hielspoor gaat niet samen ;-)


Deze top heb ik vanochtend doorgequilt op de longarm met een lekker groot meander patroon en een restje wollen vulling erin. Ik vind een wollen vulling altijd zo lekker quilten en het quiltje wordt er ook zo lekker zacht en knuffelig van EN het is veilig voor kleine kinderen om onder te slapen eventueel.... i.v.m. de eisen de daar voor zijn. Het zweet ook niet zo en het is warm in de winter en koel in de zomer (bij deze zomers is het juist weer lekker warm....).
Hopenlijk kan ik die morgenavond afbiezen na de verjaarsvisite van alle 3 mijn mannen. Want rond deze tijd zijn alle 3 mijn mannen jarig (16 juni, 1 juli en 3 augustus) en dan vieren we dat alle 3 tegelijk voor de familie. Dus morgenmiddag komt er helemaal niets van ;-)

En dan nog een huishoudelijke mededeling ;-)
Aanstaande maandag begint onze zomeropruiming weer.
We hebben dit keer een andere aktie dan andere jaren bedacht.
Om in de vakantie stemming te komen, kunt u nu TAX FREE stof kopen ;-) bij aankoop van een halve meter of meer van een stof krijgt u van ons 21% BTW korting, daar hoeft u dus niet voor naar Schiphol ;-))
Lees er meer over op onze website http://www.quiltcorner.nl

Fijn weekeinde!
Marina.

4 opmerkingen:

 1. He, he, Marina eindelijk weer een blogje. Ik was natuurlijk al van alles op de hoogte maar vind het leuk om je blog te volgen. Veel plezier morgen met de 3 verjaardagen. Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn om weer een blogje van je te lezen, had ze gemist. Volg je ook op facebook, maar was toch wel heel veel minder informatie dan je meestal geeft. Nu was je de laatste tijd ook wel heel druk met allerlei verschillende projecten. vraag me wel eens af waar haalt ze de energie (en ook zin) vandaan..... Hoop de komende weken tijd te vinden om in je winkel te komen kijken. Wat een ontzettend mooie stoffen zie ik langskomen... Die grijze die achter die rode huizen liggen zijn gewoon te leuk..... (kan dat? ) Gefeliciteerd met je mannen en een heel gezellige verjaardagsmiddag gewenst!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo dat was weer een heel epistel, maar we zijn weer bij voor zover we dat nog niet waren. Ik hoop dat je nieuwe schoenen uitkomst brengen want niet s is zo vervelend als zere voeten en daardoor een zeer lijf. Ben heel benieuwd waar je mee bezig bent voor de M&M club, ik ga zo vast de stofjes opvissen die ik daarvoor in gedachte heb en natuurlijk mijn huisjes afbiezen.

  Tot zaterdag en tuusendoor op FB, groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. EN nog vergeten gefeliciteerd met je mannen en een fijne dag, ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen