donderdag 14 juli 2011

De woestijn!

Vanuit Denver zijn we naar het zuiden afgezakt en in Snowmass Village aangekomen 2 dagen geleden, Snowmass Village is een echt ski resort plaatsje dicht bij het bekendere Aspen in Colorado.

ons huisje in Snowmass Village

En dit lag er op Lennart's bed
De foto is niet zo scherp, maar het is wel een leuk patroontje vond ik.

Daar in een prachtig huisje geslapen, de mannen zijn wezen raften en we hebben Aspen bekeken en nu zijn we daar vanochtend weggereden en de staat Colorado hebben we ingeruild voor de woestijnstaat Utah. Weer onderweg enorme regen en onweer gehad, nog nooit een bui gehad in Utah in de andere keren dat we er waren, maar goed. Nu zitten we in Moab, woestijn dus en prachtige oranjerode bergen rondom ons heen. Het is hier behoorlijk warm, morgen wordt er 100 graden verwacht,maar dat is gelukkig niet in Celsius, maar Fahrenheit, maar in C is het wel iets van 37 graden hoor, dus voor mij erg warm! Op weg hierheen nog een paar quiltwinkels bezocht, hoe kan het ook anders toch? En midden tussen die prachtige oranjerode bergen gereden langs de Colorado rivier. De rivier is hier oranje bruin van al de modder die de regen hier heeft gemaakt, zelfs nog door een modderstroom op de weg moeten rijden, maar dat is met 'onze' auto geen probleem, die zilvergrijze Tahoe is nu wel prachtig oranje van onderen, opzij en van voren! Ziet er niet uit dus, morgen staat Archers op het programma een park met prachtige rotspartijen, doorkijkjes en pieken, meest in die prachtige oranje kleur. Zal wel een warm dagje worden, gelukkig heeft onze auto een goede airco!

'Onze Tahoe' als je nagaat dat je 2 treden nodig hebt om erin te kunnen stappen, dan zie je hoe groot die auto is :))

Tot snel,
Marina.

1 opmerking:

  1. Leuk zo'n reisverslag! Enne: die regen? Nou die hebben we hier ook al een dag of 2, dus je hoeft geen heimwee te hebben (zo daar al sprake van is.....hahaha)
    Het plaatsen van foto's kan ik je niet vertellen, maar misschien kan ik eens rondvragen bij mijn mannen (met 4 nerts op een rij zal er toch wel één zijn die een antwoord kan leveren?
    Fijne vakantie jullie, Cuny

    BeantwoordenVerwijderen