donderdag 21 juli 2011

Las Vegas

Toch WiFi in ons hotel in Vegas. Gisteren kwamen we eerder dan verwacht in Las Vegas (Nevada) aan, zelfs onderweg nog even gestopt om mijn nieuwe vriendinnen (sinds Salt Lake City) in hun winkel te bezoeken in Boulder City wat hier 30 mijl vandaan ligt, dus zo'n 50 km.
Las Vegas zoals altijd, veel warmte ( geloof is van 43 graden) zonnig en warm dus. Na een lange wandeling van het MGM hotel naar Treasure Islands daar de tickets opgehaald voor de show van Cirque du Soleil. Er zijn diverse CdS shows in Vegas, wij hadden geboekt voor Mystere, een enorme mooi show met veel acrobatiek, trapeze werk en allerlei andere dingen wat een mens alleen maar van droomt dat ie het kan :)) enorm mooi, soms weet je gewoon niet waar je kijken moet, zoveel gebeurt er in en op de podia. Maar ook in de zaal gebeurt er regelmatig iets, een paar toeschouwers waren regelmatig de klos. Het was een mooi verhaal die door de show heen liep en enorm mooi gedaan allemaal. Op tv zie je wel eens een show van Cirque du Soleil, maar in het echt is het gewoon niet te beschrijven. Incl. De lucht van popcorn om je heen, want een Amerikaan kan natuurlijk niet zonder mega bak popcorn naar zoiets kijken ;)
Nu is het ochtend en de mannen zijn naar de Gunstore, Lennart wil daar graag met een aantal wapens gaan schieten. Ben heel benieuwd hoe hij dat vindt.
Gisteren ook nog oo de Outlet geweest, de zijn hier enorm en je kan bijna geen merk bedenken of hetzit er EN allemaal binnen, dus met airco! En dat is hier geen overbodige luxe. Het MGM hotel is weer ons onderkomen voor drie nachten, een enorm hotel ( we zitten op de 17e verdieping in kamer 108) en eerlijk gezegd weet ik niet eens hoeveel verdiepingen er zijn, maar het is een stad op zich, met diverse winkels, restaurants, veel bars en natuurlijk kan je overal gokken,hoe je maar wilt. Dat is dus niet mijn ding, weet niet eens hoe dat allemaal werkt.
Housekeeping komt net binnen ( heerlijk hè dat je bed voor je wordt opgemaaakt, je vuile handdoeken worden ververst enzo da is echt vakantie, net zoals niet hoeven te koken). Hier in Vegas heeft ieder hotel wel een buffet all you can eat ... Onvoorstelbaar als je ziet hoeveel mensen op hun bord doen en het dan niet opeten, je kunt net zo vaak gaan als je wilt, maar dat is blijkbaar niet echt doorgedrongen tot de mensen hier. Zelf hele pizza's pakken ze van het buffet, je kan gewoon per punt pakken wat je wilt, maar blijkbaar is dat niet genoeg voor sommige mensen. De Mexicaanse schoonmaakster vertelde net dat het vandaag 110 graden wordt, dat is voor Vegas zelfs warm. Ik blijf nog even op de kamer, hier is het dankzij de airco heerlijk koel.
Vanavond een show van de Blue Men Group, daar ben ik ook heel erg benieuwd naar en vanmiddag misschien nog een rondje quiltwinkels wat zo ongeveer de laatsten zullen zijn, want Marina dek Rey heeft niet echt iets in de buurt, maar wie weet?
Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. Goede reis naar huis deze week en ik kom vast op zaterdag eens even horen en kijken wat je allemaal hebt ingekocht.
    Grietjes, Cuny

    BeantwoordenVerwijderen