dinsdag 20 november 2012

Bee en ijverige dames

Jullie hadden het nog tegoed, een verslagje van de vorige bee. Er was weer heel ijverig gewerkt aan allerlei leuke dingen.


Een lekkere dikke col bijvoorbeeld, voor haar kan de kou komen! Ze is er klaar voor...


En wat dacht je van deze lekkere col? Bravo Big in 3 kleuren gebruikt en de luie wijven steek en je krijgt een hele leuke col.


Deze muts is gehaakt en ook lekker warm.


En Yvonne haakt babymutsje voor de aktie BREI EEN MUTSJE, maar dat mutsje mag ook gehaakt worden hoor. De kindertjes in midden Azie zullen het geen probleem vinden, als het maar lekker warm zit.

Weet u nog van vorig jaar? Toen werden er voor Save the Children mutsjes gemaakt voor India en heel Nederland maakte mutsjes. Mogen zij dit jaar ook weer op U rekenen? Als we nu weer een babymutsje maken (haken of breien) dan zou dat een heleboel schelen in de kindersterfte daar. Yvonne geeft in ieder geval het goede voorbeeld en morgen leert ze mij hoe ik ook zo'n mutsje kan haken, het is weer wat anders dan een mutsje breien en het steekje is enorm leuk.


Hoe vinden jullie deze theepotwarmer van Ton? Lief he?


En dit is de andere kant!


Er werd ook weer druk gehaakt aan een poncho.....En natuurlijk druk gekletst!


Onze Annie heeft haar omslagdoek klaar! Het heeft wat voeten in de aarde gehad, er is regelmatig uitgehaald, want ze is niet snel tevreden hoor! Maar ze mag er trots op zijn en vorige week is de omslagdoek gelijk in gebruik genomen. Nu de mijne nog.... Die is nog lang niet klaar ;-) maar wat is sokkenwol leuk om mee te haken, dat zie je hier maar weer.

Groetjes
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten