donderdag 8 november 2012

En de bee van woensdag ....

Gisteren was er dus weer bee in den Dolder en het was een volle bak in ons leslokaal! Er was heel hard gewerkt deze week ....


Hier is Yvonne mee bezig, golfjes haken met sokkenwol.


Janny maakt een vlaggetjes slinger van de bolletjes katoen die ik deze zomer voor haar meenam van de vakantie in de USA. Met een belletje eraan, wordt een leuke slinger zo!


De haaklessen van Bep waren niet voor niets zoals jullie kunnen zien, zij haakte dit hesje met sokkenwol.


Naar aanleding van de colsjaal van Sophia van vorige week is ook Joke aan de slag gegaan, dezelfde wol maar een ander kleurtje. En van het restje kon nog net een haarband/oorwarmer gemaakt worden.


Omdat ze zo leuk kan poseren, mocht ze die Ton gemakt had ook even showen ;-) weer een ander kleurtje em het staat haar ook prima!


Zo kan het ook, als het echt koud wordt. En het is een heerlijk zachte colsjaal, waar je wel in wilt wonen geworden!


Ton was echt druk geweest, want ook deze slofjes werden gehaakt.


En speciaal om haar prachtige omslagdoek ( zwart met zilver garen) te showen, was Ton op sjiek met een prachtige bijpassende panty aan... Mooi setje zo!


Even van dichtbij, kan je iets beter de glimmertjes zien ...


En speciaal voor Pietsje, showt Rika hoever ze al is met de poncho voor haar schattige dochter Hanna, die zelf de kleurtjes uitzocht in de winkel toen ze bij ons op de bee was een paar weekjes geleden. Lekker accentje in felgroen, valt ze ook nog goed op in het verkeer.


En een blije Alice vertelde ons dat ze oma wordt, heeft ze gelijk een goed doel voor deze prachtige granny squares die ze aan het haken is ;-)


En links op de foto nog net te zien, de sjaals die worden gebreid door Monique, die foto was niet zo scherp geworden, dus misschien volgende week beter???


En las but not least .... Joke met haar colsjaal, die kan natuurlijk nog een slagje om gedaan worden, maar als je net naast de verwarming zit, dan doe je dat liever niet, het is er al warm genoeg ....

Het is een hele lijst deze week, maar ja, de dames waren zo druk geweest! En het is altijd leuk om even om het hoekje mee te kijken toch?
Tot de volgende week,
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten