vrijdag 30 november 2012

Nieuwe openingtijden en verder weinig nieuws

Helaas ging ik gisterochtend door mijn rug en ben ik sindsdien aan de bank gekluisterd. Gelukkig kon ik wat betreft de winkel even terugvallen op Alie en Anjo, deze 2 kanjers zorgden ervoor dat die gewoon open was vandaag.
Morgen ben ik er weer zelf, maar moet het werk denk ik laten doen door Lennart, dar wordt dus een dagje delegeren...

Morgen is het ook 1 december en dan geldt bij ons een nieuwe openingstijd voor de zaterdag, met ingang van morgen gaan we op zaterdag om 4 uur dicht i.p.v. 5 uur, dan kunnen wij ook nog een beetje weekeinde houden ;-) dat zal voor mij dus wel weer bankliggen worden dit weekeinde, het voordeel is wel dat mijn voet ook rust krijgt ;-) elk nadeel heeft een voordeel toch???


Tot slot nog een leuke huisjesquilt die ik zag in Houston.


Detail....Er gingen genoeg quilts op deze tentoonstelling, gelukkig had ik toen de scootmobiel en heb ze allemaal kunnen bekijken!

Morgen in de winkel de Kerstverrassing.... Benieuwd wat het gaat worden!
Groetjes
Marina,

4 opmerkingen:

 1. hallo marina
  wat vervelend nu zeg
  ik hoop dat de pijn snel minser word
  beterschap
  Janny v Diejen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een pech nu weer, is het niet het een dan wel het ander, gelukkig heb je een fijne groep mensen om je heen om op terug te vallen, beterschap, Atie Trienen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marina, je bent wel een pechvogel hoor, goed dat je de zaterdag een uurtje korter maakt maar geniet er dan ook van en ren niet door, ik ken dat namelijk.
  Beterschap en ik ben benieuwd naar de kerst verrassing......

  Lieve groeten van Ria ;0)

  BeantwoordenVerwijderen