zondag 26 mei 2013

Mooie stofjes gezien..

Vandaag dus open dag bij de Moda groothandel. Tjonge wat lag er een stapel nieuwe series op de tafels zeg. Eerst maar een sapje/koffie en een stukje taart en dan aan de slag!
Mooie serie van 3 Sisters, lekker romantisch en het kleurt prachtig bij de French General stoffenserie die deze winter uit gaat komen en waar wij de mooie roden en donkerrozen uit hadden gezocht. Dat wordt strakjes vast een hele mooie voorbeeldquilt!
Zoveel mooie batikstoffen, daar zaten ook hele mooie taupe en lichte beige stofjes bij. Die komen op de rol, maar ook de Jellyrolls ervan besteld. Jellyrolls zijn zo lekker om te gebruiken en je hebt de hele serie om mee te werken en dat is altijd goed voor een prachtig eindresultaat.


Prachtig toch???
Maar ook hele moderne stoffen komen strakjes als Jellyrolls en Layer Cakes naar onze winkel, wat dacht je van Barcelona van Zen Chic???

Een prachtige groene kleur die erin verwerkt is...


En dan dezelfde stof met een zwarte ondergrond ...


Deze quilt is daarmee gemaakt, maar daar moeten we dus nog wel even op wachten. Maar deze serie van Zen Chic, daar hebben we de Layer Cakes al van meegenomen:

Juggling Summer, prachtige warme kleuren en moderne prints. Daar wil ik wel mee spelen, ook gelijk een prachtige stof voor de rand meegenomen, dus we kunnen weer eens aan de slag...Mooi toch?????

En er was zoveel moois, maar deze was toch onze favoriet! Van Bonnie and Camille....


Scrumptious (wat zoiets betekend als: om je vingers bij af te likken...). Tja en dat is het ook, daar komen (pas in november.....) Jellyrolls en Layer Cakes van binnen en alle kleuren 'effen' stofjes die erin berwerkt zijn en nog een paar waar we niet zonder mee verder kunnen leven ;-) Het leuke van de Jellyrolls en Layer Cakes is dat je gewoon een quilt kunt maken met de HELE serie! Hoe lekker is dat. O ja en er komen ook de nieuwe Honeycombs van.... De grote voorgesneden zeshoeken pakketjes van Moda die helemaal nieuw zijn. Daar kan je bijv. zoiets mee maken:


Dit is dan wel met de Happy Go Lucky Honeycomb, die we nu in de winkel hebben liggen!


Dit is de stand van Bonnie en Camille op de Quilt Market die deze maand was in Portland, helemaal met Scrumptious gemaakt..... Lekker vrolijk en dat komt dan deze a.s. winter binnen, dan kunnen we dat zeker gebruiken en dan hebben we volgend voorjaar een leuke frisse quilt af ;-)

Er was nog veel meer, maar daarover vertel ik binnenkort weer verder ....
Nog een fijne avond!
Marina.

1 opmerking:

  1. wou die bovenste 3 gaaf, daar zou ik wel wat mee willen doen, als je hulp nodig hebt!!
    en die van bonnie etc vind ik ook lekkere vrolijke kleurtjes, daar word je blij van.

    BeantwoordenVerwijderen