vrijdag 24 mei 2013

Shades of Black en grijs....

Liet ik vorige week deze leuke Charmpack zien die ik bij de groothandel kocht, van een van mijn favoriete Moda ontwerpsters duo Me and My Sisters (dus eigenlijk 2 favorieten.....)?


Dit zou je er bijvoorbeeld mee kunnen maken! Je hebt er wel 2 charmpacks voor nodig, een extra witte achtergrond en een rand.
Maar hoe leuk is die???


Hier is nog een leuke foto ervan...


Ik ben er weg van, zo'n simpel patroon en dan zo'n lief quiltje! En een rand kan je er altijd bij vinden, we krijgen er binnenkort ook een aantal van op de rol.


Shades of Black heet de serie, maar er zitten ook hele mooie grijzen tussen.... Ik heb er een paar uit zo'n Charmpack gebruikt voor mijn 50 Tinten huisjesquilt.


Deze 2 schatjes komen uit zo'n Charmpack Shades of Black, lief toch?Dit zijn mijn laatste huisjes, waarbij 1 huisje tegen Zinloos Geweld (links onderin), die is niet rood en niet grijs, maar wel lief!


Al mijn grijze huisjes bij elkaar.


Al mijn rode huisjes bij elkaar.


En de verzameling compleet.....
Wordt vervolgd....

Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. Wat een leuk patroon, dat zwart met wit. Een erg leuk effect en errug makkelijk. De huisjes worden erg mooi. Wat een leuk effect al die grijze huizen bij elkaar. Lijkt wel een zwart wit foto. groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen