maandag 10 juni 2013

Huizen

Zo tussen alle bedrijvigheid door bouw ik nog steeds huisjes voor mijn 50 Tinten quilt in wording, deze kwamen er bij de laatste weken...


7 nieuwe rode huisjes en 1 grijze! Nog lang geen 50 Tinten Grijs dus.... Maar er liggen er weer een aantal klaar en ik verzamel gewoon door, want die huisjes gaan natuurlijk mee op vakantie, dus moet er gestempeld en gestreken (om te fixeren) worden voor eem voorraadje.


Zo ver ben ik nu... Nou ja, ik heb er vanochtend weer een afgemaakt tijdens de maandagochtend club, dus het is alweer een beetje gegroeid!


Dit zijn de bowtie blokjes (3 D knoop in het midden) die ik aan het maken ben met de Wintergreen Jellyroll van Moda, het wordt dus een kerstquilt. Ben benieuwd hoeveel strikjes er uit die Jellyroll gaan, heel wat in ieder geval. De blokjes worden 4 inch uiteindelijke maat, dus zo'n 10 cm.
Het is een leuk, maar tijdrovend klusje.


Hier zie je er eentje van dichtbij!
Elke dag probeer ik er een aantal te maken en de voorraad strikjes groeit gestaag.

Morgenochtend krijgen we weer een vertegenwoordiger van een heel aantal bedrijven in de winkel, gaat dus weer een moeilijk ochtendje worden ;-) al die mooie dingen!

Tot ziens,
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke strikjes zijn dat Marina.
  Ik heb de banen die ik vanmorgen heb geknipt aan elkaar genaaid, ze zijn wel gestreken maar nog niet goed dus morgenochtend ga ik verder zodat je morgenavond resultaat ziet.

  Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een sjieke strikje, past wel bij kerst en ook de huisjes zijn leuk.

  Groetjes van Ria ;0))

  Ik ben ook druk aan het bouwen hahahah.....

  BeantwoordenVerwijderen