dinsdag 4 juni 2013

Lieve stofjes van Riley Blake!

Eind vorig jaar zochten wij deze schattige stofjes uit via internet bij een van onze deense groothandels en yes! vandaag kwamen ze aan. Daarnaast ook nog 2 dozen met Moda stofjes en nog een aantal liefjes van Riley Blake, maar die laat ik morgen zien ;-) de dozen werden met hee, veel enthousiasme uitgepakt door Alie en mij onder toeziend oog van Anne-Marie die toevallig in de winkel was toen ze binnen kwamen. En ja... 3 dozen nieuwe stofjes, daar blijf je nog even voor in de winkel nietwaar???

Dit zat er o.a. in:
De nieuwe stofjes van Riley Blake, rood/roze/wit, zo lief.....


Een schattig stapeltje, misschien wordt dit wel de stoffenclub van volgende maand, ik weet zeker iemand die ik daar heel blij mee maak....


Lieve hartjes, die zeker ook in mijn hartjesquilt gaan (ik had er al een paar van gemaakt die er al inzitten zelfs... want een aantal stofjes zaten in een charmpack die ik meenam van de beurs in Houston eind vorig jaar!). En hoe vinden jullie die schattige lieveheersbeestjes???


En dan ook nog een lief rood stofje met klein bloemetje en van die hele schattige ruitjes in rood en roze met wit.

Deze stofjes heb ik ook gelijkgesneden voor de pakketjes van 15x25 cm lapjes en eentje is er meegegaan naar huis en de rode stofjes daarvan zijn inmiddels gestempeld voor mijn huisjesquilt ;-) lucky me! Je zit dicht bij het vuur of niet toch??

Vanavond aan een nieuw kinderquiltje gewerkt die ik hopenlijk aan het einde van deze week aan jullie kan laten zien. Het wordt iets met potloden en streepjes.... dat is alles wat ik verklap!

O ja en de mysterie van de verdwenen huisjes is ook opgelost! Gevonden, ze zaten bij mijn hartjes in de bak.....dus daar kan ik ook nog mee aan de slag en er een paar leuke placemats mee maken ;-) ik hoef me zeker niet te vervelen deze week.

Groetjes
Marina.

4 opmerkingen:

 1. Wow wat een snoepies graag in de stpoffenclub volgende maand ? Hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad Marina, hele mooie stofjes en wat een toeval dat ik net in de winkel was en vast wat mee kon nemen.
  Wat je huisjes betreft zie je maar weer dat alles altijd weer boven water komt. Ik ben nog niet begonnen met het meisjes quiltje, vandaag ziekenhuisbezoek en even met Ruud gefietst daarna was de koek op.

  Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijke stofjes, en natuurlijk waren die huisjes ergens gebleven.

  Groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen