zaterdag 8 juni 2013

Zomers cadeautje...

De Riley Blake stofjes die deze week binnen kwamen kriebelden wel een beetje.... Ik wou er iets mee gaan doen, want ze zijn zo lief en vrolijk!
Nu heb ik een verlaat cadeautje liggen voor een klein nichtje die jarig was. En daar heb ik nu een etuitje voor gemaakt.
Het patroon is van het Quiltcafe van vorige week die Ineke gaf in mijn winkel en het is een beetje aangepast, maar ik heb toen goed opgelet en dit nu gemaakt....


Haar eigen etui voor pen, potlood, liniaaltje etc en groot genoeg om een A5 schetsboekje in mee te nemen. En net zo fleurig als de naam van de kleine dame in kwestie (Fleur). Hier kan ik het wel zeggen, want mijn blog lezen kan ze nog niet en als ze het kon, dat deed ze het toch niet :-)))


De vakjes zijn groot genoeg voor een potlood en pen, zelfs het liniaaltje wat ik voor haar kocht, kan ze erin doen.
Het schetsboekje zit er al in...

Ook begon ik aan een mapje met dezelfde stof voor mijn Ipad, die gaat natuurlijk mee op vakantie. Ik kan jullie anders niet op de hoogte houden van alle quiltwinkels en andere dingen die ik dan ga bezoeken. Ik heb wel zo'n klep om de Ipad heen, maar wil nog wel eens verschuiven in mijn tas en met zo'n hoesje zal dat niet zo snel gebeuren.
Maar ik ben er niet helemaal klaar mee, dus die laat ik later zien. Er moet nog 1 strook klittenband ingenaaid worden, dat zal maandag wel gebeuren lijkt me. Ik heb thuis een andere naaimachine dan op de zaak, dus dat is niet zo handig, moet ik alles meenemen of omzetten. En mijn Ipadje mag nu gewoon thuis op tafel blijven liggen, dus hoef ik geen hoesje af te hebben ;-))

Nu moet je weten dat ik niet zo'n tasjes en etuitjes naaister ben. Niet dat ik het niet kan hoor, maar ik naai sneller en liever een quilt. Ieder jaar koop ik weer leuke patronen voor tassen en etuitjes.... maar het is er nog nooit van gekomen ;-)
Dus Ineke bedankt! Dit mag wel een unicum heten ;-))))

Fijn weekeinde,
Marina.

P.S. De eerste nieuwe stofjes staan inmiddels al op de website, helaas nog niet allemaal, want ik kreeg het vandaag niet helemaal rond, sorry!
Volgende week komen er dus weer niewe stofjes bij (zwart/wit/grijs van Me and My Sister en allerlei precuts van Moda en de rest van de Riley Blake stofjes....).

3 opmerkingen:

 1. Je bent en blijft een uniek mens, een waar ik enorm van hou. Maar je had voor je nichtje toch K3 stof???? Wat fijn om volgende week weer nieuwe stofjes te zien (en waarschijnlijk te kopen). Het is goed dat ik dichtbij woon. :-))))
  Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke stofjes en een heel goed gelukt etui, je mag trots op jezelf zijn hoor.

  Groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Marina PETJE af hoor!! Wat een schattig etuitje is het geworden. Echt iets voor zo'n schattig meisje. Nou je Ipad hoes nog. En dat lukt je vast wel. En anders kom ik het wel even voor doen hoor. Liefs van Ineke.

  BeantwoordenVerwijderen