vrijdag 12 oktober 2012

Bee en in de lappenmand

Afgelopen woensdag was er haakbee in den Dolder, maar aangezien het in de winkel aardig doorliep, had ik geen tijd om erbij te gaan zitten. Ook heb ik niet veel foto's kunnen maken van wat er gemaakt werd, maar deze 2 wil ik u toch niet onthouden!


Yvonne had een hele leuke omslagdoek/poncho gehaakt, die van voren open is gelaten. Ziet er heerlijk warm en comfortabel uit Yvonne! Na overleg met de andere dames heeft ze besloten de kraag nog iets groter te maken.


De andere kant, lekker ruim zit dit.


En Joke had haar kussen af! Leuk met die Granny Squares, daar kan je zoveel mee maken en het verveelt nooit om die vierkantjes te haken.


En ook haar omslagdoek is af, wat wordt het nu Joke???

Jullie zullen wel denken waar blijven deze week de huisjes? Ik zit even in de lappenmand en heb geen fut om er aan te werken. Ook kan ik niet lekker uit de voeten, want ik heb hielspoor problemen en elke stap die je dan doet is zeer pijnlijk. Dit heeft ook consequenties voor mijn reis naar Houston naar de QuiltMarket eind oktober, lange stukken ( en kort is ook een probleem) kan ik niet lopen, dus moet er naar een andere oplossing gezocht worden, gelukkig is de USA het land van vele mogelijkheden. Dus moet ik nu een vervoermiddel huren in de vorm van een scootmobiel om me daar te verplaatsen en voor de lange loopdagen op de beurs. Gelukkig is dat soort dingen mogelijk in de USA, dus kan ik via internet er eentje reserveren ;)
Ben benieuwd hoe dat allemaal gaat, inmiddels ook een stok gekocht die mee kan op reis (kan ingeklapt worden zodat die in de koffer mee kan als het moet!).

Ik ga nu weer onderuit op de bank met het pootje omhoog!
Groetjes
Marina.

6 opmerkingen:

 1. O Marina wat een akelig bericht, hielspoor ik weet hoe het voelt, hopelijk knap je wat op dat je toch van je tripje kan genieten.

  Sterkte en lieve groeten van Ria;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Marina,

  Ik heb ook eens last van hielspoor gehad, net voor mijn trip naar Kreta, via de reumatoloog bij een goede orthopeed de voet in laten tapen, en echt ik heb alles gezien, lopend!
  Heb alleen toen de fout gemaakt er steeds mee te gaan zwemmen met als gevolg een kapotte voet, dus dat niet doen!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar ben je dus lekker klaar mee zeg. Peter heeft daar vorig jaar bij de fysio 2 x per week een behandeling met stroompjes voor gehad en binnen 14 dagen was het over. Zou dat wat voor jou zijn? Wel kort dag natuurlijk, maar misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Loop alweer 4 weken bij de fysio, ook 2x per week, dezelfde behandeling EN intapen EN massage, maar kan niet zeggen dat het helpt. O ja en ook nog speciale gelzooltjes in mijn schoenen ;-((
   Ik hoor van allerlei kanten dat het heel lang kan duren!

   Verwijderen
 4. Wat vervelend zeg, en heel erg lastig. Hoop dat je snel iets vindt wat de pijn voor je verlicht. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Joh, wat vervelend allemaal. Geen idee wat het is, sorry, maar het klinkt niet als prettig. Sterkte en beterschap.
  Wel mooi dat je zo vindingrijk bent en een karretje gaat huren. Pas op! racemonster of valt dat wel mee. Hou je haaks,

  groetjes
  Jenny

  BeantwoordenVerwijderen