donderdag 18 oktober 2012

Een gezellige bee

Vanochtend was er weer bee in den Dolder en het was iets rustiger dan normaal, want ja het is herfstvakantie in midden Nederland. En dan moeten sommige oma's op de kleinkinderen passen en ook gaan er mensen op vakantie.
Maar we hadden wel een kleine bezoekster, nl. Hanna! Zij kwam met haar moeder Rika mee en ging gelijk druk aan het tekenen en wij hebben allemaal een vrolijke tekening van haar gekregen, vaak ook met haar naam erop. Gezellig hoor zo'n kleine meid erbij, ze is nl. 5!!


Moeder en dochter druk aan het overleggen over de tekening (met Zoef haar Konijn erop!). Beppe Pietsje, je mag trots op ze zijn hoor! Wat een heerlijk stel!


Yvonne had een nieuwe poncho gemaakt met een gebreide col erop en na onze vraag heeft Hanna deze als een volleerd fotomodel gedragen voor de foto! Ook leuk voor Yvonne, want die heeft niet zo'n kleintje bij de hand om te zien hoe het nu staat.... En geef toe dit is toch veel leuker dan op zo'n haakje???


Een klein beetje verlegen is ze wel, maar aan het einde van de ochtend liep ze door de winkel en praatte ze met iedereen. En weet je wat het leuke is? Haar moeder wou ook zo graag zo'n poncho haken en de dame wil er zelf nu ook graag eentje, ze heeft met haar moeder ook kleurtjes uitgezocht voor een eigen poncho, we zullen deze vast ook voorbij zien komen.


Een beetje serieus op de foto (sorry Rika), maar ook Rika zelf had een werkstuk af, prachtig gehaakt en de ontvangster zal er zeker blij mee zijn!


Mooi he met die kleuren die overlopen?


Om nog even met poncho's door te gaan, Janny maakte een heel kleintje. Deze is voor haar kleimdochter die bijna 1 jaar wordt. Er moet nog een mutsje bij worden gehaakt, die haar grote broer heeft uitgezocht in oma's boekje!


En kijk eens wat een stapel blokken..


Ton haakte vanochtend dus lekker door aan haar leuke kerstkleed, waar deze blokken voor zijn!


En aan de andere kant van de tafel legt Monique aan Annie uit hoe je een col breit met de 'luie wijven steek'. Wordt vervolgd....
Wil, onze postbode die kijkt even mee hoe dat nu werkt.

Mijn eigen werkje heb ik vergeten te fotograferen, maar die doe ik nog wel als ik mijn eerste blok af heb gehaakt. Ik ben een deken begonnen naar het idee van de blauw/witte deken van Yvonne.

Groetjes,
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten