woensdag 24 oktober 2012

Mijn dorp

Vandaag heb ik geprobeerd om mijn dorp (het is bijna een stadje...) op de foto te zetten. Op de lestafels in de winkel en dan vanaf de winkel ziet het er zo uit:


Daar zie je niet veel aan toch?


Zo is het al een stuk beter lijkt me....


En met hulp van Alie en Janny (die erachter verstopt zijn) is het meer een dorp om te zien! Alleen de onderste 3 rijen zitten er zo niet aan, want die zaten nog niet aangenaaid! Inmiddels heb ik wel 14 rijen compeet aan elkaar gezet, maar mijn dorp heeft er nog maar 11x19 huizen.... De onderste foto zijn dus 209 huizen aan elkaar.

Vandaag was dit alle huizen nieuws, want ik moest thuis nog het een en ander voorbereiden voor morgen als ik in het vliegtuig ga stappen naar Houston!

Vanochtend was er ook bee in den Dolder, maar het was (gelukkig) te druk in de winkel en ook wou ik alle bestellingen op tijd klaar en weg hebben, want anders wordt het pas volgende week dinsdag dat ik er weer ben. Maar mijn winkel blijft GEWOON OPEN dankzij 2 hele lieve dames en zaterdag mijn inmiddels ervaren zoon Lennart.

Ik had dus geen foto's van de bee dames, maar vanmiddag wel even Janny haar lieve mini poncho op de foto kunnen zetten met het schattige mutsje, erbij het boek waarin het patroon in een paar maatjes terug is te vinden!


Schattig toch? Dit weekeinde is volgens mij haar kleindochter haar eerste verjaardag, dus daarna had ik geen gelegenheid meer om een foto te maken. Ik hoop dat de andere dames volgende week hun mooie dingen nog een keertje meenemen? Alsjeblieft??? Vooral ook Ton haar leuke kerstdingetjes??

Nu ga ik nog even een paar lekkere gemakkelijke boekjes kopen bij Bol.com voor op mijn Ipad, want ik heb alleen maar zware kost erop staan die ik nog niet heb gelezen en dat is voor mij geen vliegtuig leesvoer .... En dan nog even mijn lapjes opzoeken voor in het vliegtuig... Moet toch wat te doen hebben al die tijd?

Tot in Houston! Het zullen wel gekke tijden zijn dat ik blog, want we hebben aardig wat tijdsverschil met jullie in NL (ze lopen daar heel wat uurtjes achter op NL). En de temperatuur is ook heel anders, volgens Hotels.com waar ik mijn hotel heb geboekt is het vandaag daar 31 graden geweest en de komende dagen 27-29 graden. Dat wordt dus zweten voor mij, LANG LEVE DE AIRCO in de USA!!!

Groetjes,
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Wat een prestatie die huisjes, ik was er ook aan begonnen maar die kleine waren moeilijk voor mijn handen.Dan heb ik een paar van die grote gemaakt en nu nog verzinnen wat ik daar mee ga doen.
  Groetjes Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marina,
  Wat ziet het er mooi uit!!
  Het is echt een heel project hoor
  CHAPEAU!!
  Veel plezier in de USA

  Groetjes en liefs,
  Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie huizen en heel veel plezier in Houston.

  Groetjes van Ria ;0)

  BeantwoordenVerwijderen