maandag 15 oktober 2012

Een rustige bee en heel veel nieuwe huizen!

Vanavond was het rustig op de bee, Yvonne en Janny waren aan het haken. Marianne, Judith, Marga en Emmy allemaal aan het blokjes naaien van werkstukken waar ze mee bezig zijn. En Ton en ik waren aan het huizen bouwen, die van Ton zijn dan wel hele andere huizen dan die van mij, dat worden romantische engelse huisjes. De rest van de bee- dames waren of ziek of op vakantie, dus we hadden alle ruimte vandaag!Marga had hard gewerkt aan haar 'UFO' quilt en de randen zitten er nu allemaal omheen, het wordt een prachtige quilt. Binnenkort komt die weer terug naar den Dolder om gequilt te worden.


Huis 281 met rollebollende poesjes voor het raam.


Huis 282 met een prachtig glas-in-lood raam.


Huis 283 met een grappig kikkertje.


Huis 284 met heerlijke donuts.
Ze zien er wel lekker uit, maar de heerlijke traktatie van Judith van vanavond was echt heerlijk en ook supermooi om te zien, stom genoeg heb ik er geen foto van gemaakt, ze zagen er zo mooi uit die cakejes met bloemetjes erop. En zoals zoonlief zei nadat hij er eentje had geproefd, ze smaken heerlijk!!! En daar was iedereen het over eens.... welk soort ze ook hadden geproefd!
Judith kon vanavond gelijk haar gewonnen kadobon in ontvangst nemen..... Zij was de gelukkige winnares van oktober!


In huis 285 is het een beetje feest, de ballon hangt voor het raam.


En bij de buren op 286 wordt er een dansje gemaakt in oud hollandse kleding....


Terwijl op nummer 287 al een beetje aan Halloween wordt gedacht... het heksenkostuum wordt al eventjes aangepast.

En zo is met hard werken van gisteren en vanavond de achterstand weer ingehaald, vandaag is het volgens mij dag 287 van dit jaar!!!! Alleen nog een paar huizen van de inhaalhuisjes tot huis 215, maar dan ben ik echt bij...

Nu nog even een klein voorraadje zien te maken voor volgende week als ik naar de USA ga naar de vakbeurs (QuiltMarket) in Houston. Ik krijg er nu wel een beetje zin in, ook al voel ik me nog niet helemaal fit, maar de griep is nu wel een heel eind over gelukkig.

De hielspoor problemen die zal ik nog wel lang houden, want dat schijnt een langdurige kwestie te zijn, maar in ieder gevak een inschuifbare stok gekocht die mee kan naar de USA. Even bij de balie van de KLM vragen of dat een probleem geeft in mijn handbagage, want ik zal die toch nodig hebben bij het lopen op de luchthavens, het geeft dan toch wat steun.

Tot ziens,
Marina.

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat die griep op zijn retour is. Die stok zal toch wel mogen? Er zijn toch bendes mensne met loophulpmiddelen, dus het lijkt me dat ze daar geen problemen mee zullen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was afgelopen week met een paraplu in het vliegtuig onderweg. Die mocht gewoon mee in de kabine.
  In de US zijn ze natuurlijk altijd zo overdreven streng, maar dat zal toch wel mogen?.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de USA zijn ze juist NIET zo streng, op Schiphol zijn ze veel strenger en pietluttiger.... Vorige keer begonnen ze zelfs over een paar batterijen ze zeuren!

   Verwijderen
 3. nogmaals veel plezier in america en hopenlijk vind je nog heeeeel veel nieuwe en leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer opknapt en weer mooie huisjes.

  Groetjes van Ria ;0)

  BeantwoordenVerwijderen