dinsdag 9 oktober 2012

Beter laat....

Afgelopen zaterdag was er weer een Quiltcafe met Ineke in den Dolder en de dames gingen aan de slag om een leuk tasje te maken!
Op het speciale Watercolor Grid je voorgesneden lapjes uitleggen lijkt zo simpel, maar het is best moeilijk om te beslissen hoe je ze neer legt!
Een hele andere kleurcombi is deze, gemaakt van een Charmpack, heb je altijd lapjes die bij elkaar passen en een mooie hoeveelheid lapjes om uit te kiezen.
Met batiks...
Met een eigen geverfde lap!
Dan een bakvel erop en strijken!
Dan naaien en naaien....
En dan heb je dit of...
Dit! De oranje/gele stroken worden een ander tasje! Rechts de eigen geverfde lap, mooi he? En daarachter de voorbeeld tasjes.
En wat zag ik vandaag op het blog van Dorine? Een AFFO tasje! Mooi Dorine!
En passend bij het mooie werkeiland die ze op het vorige Quiltcafe maakte! Mooi setje toch? Om jaloers op te worden..... Daar kan je nog eens mee aankomen op een workshop Dorine!!!


En er komt een nieuwe UFO dag op zaterdag 15 december van half 11 tot 15 uur. Voor de speciale prijs van € 19,50. En die dag begint ook de opruiming in de winkel, dus genoeg koopjes te halen dan.... De UFO DAG zit al bijna vol, dus als je nog mee wilt doen....wacht niet te lang!
Groetjes
Marina.

2 opmerkingen:

  1. Het was leuk om te zien, zaterdag hoe iedereen ijverig aan het plakken was. En al een prachtig resultaat van Dorine. Leuk om kennis gemaakt te hebben met Ineke, ik hoor altijd de leuke verhalen en vind het jammer dat ik meestal moet werken op zaterdag.

    Groetjes van Ria. ;0)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een super leuke tasjes zeg, Heel leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen