dinsdag 23 oktober 2012

En nog 2!

Vanavond eerst nog even bij Randy geweest en zijn aanrecht weer leeg gemaakt en nog wat gestreken voor hem, terwijl de mannen zelf nog wat klussen in huis deden, heb ik me dus even nuttig gemaakt ;-)
Thuisgekomen straten genaaid en aan mijn dorp gezet, alle huizen tot nu toe (op dat stapeltje wat even is verdwenen tijdens de interne verhuizing ....) zitten nu als straten aan elkaar, dat scheelt weer als ik terug kom van mijn tripje naar Houston.
Morgen zal ik proberen om een foto van mijn dorp te maken, wat niet mee zal vallen, want het is in ieder geval al 230 cm breed en ook al een heel eindje op weg in de hoogte, maar misschien gaat het in de winkel wel lukken als ik het op een afstandje kan fotograferen. Jullie zullen het zien of het gelukt is morgen!

Nu nog de laatste 2 huizen uit mijn verzameling, nl. die van vandaag en alvast die van morgen!


Huis 295 (23/10) met een mooi uiltje (uit mijn eigen winkel) voor het raam.


Huis 296 (24/10) voor morgen alvast! Een lekker vrolijk huisje, ik hoop dat het weer er morgen ook bij zal passen ;-)

Tot morgen!
Marina.

2 opmerkingen:

  1. wat ben je een optimist, een vlinder voor het huisje van 24 okt!!! Huisje 23/10 is meer passend bij het seizoen. Heb nog een speciale uil voor je in petto, geen lapje! Hoop binnenkort even langs te komen, groetjes Atie Trienen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zonder optimisme kan een mens toch niet??? Maar als ik morgen naar Houston ga, zie ik vast nog wel vlinders ;-) het is daar nu tussen de 27 en 30 graden, pfffff moet er nog niet aan denken, gelukkig ben ik bijna de hele tijd binnen bij de airco!

      Verwijderen