vrijdag 26 april 2013

Chez Moi

Gisteren was Desiree, onze (o.a.) Moda vertegenwoordigster in de winkel om allerlei nieuws te laten zien. En wat was er alweer veel te zien zeg, dat terwijl de Quilt Market in mei is en Moda dan altijd met veel nieuwe series uitkomen. Dit was dus het boekje met de zgn. tussenseries!


Ik kreeg van haar een stalenset van Chez Moi voor Moda, de nieuwe serie Mimj, die deze zomer uit gaat komen (maar dus al niet meer bestelbaar is) en waar we deze zomer ook Jellyrolls en Layer Cakes van gaan krijgen.


Samen hebben we er wat Moda Marbles bijgezocht die er mooi bij kleuren (altijd handig als je alles bij elkaar ziet) en gisteravond kon ik het niet laten..... toen was ik alles al in 2,5 inch stroken aan het snijden, ik wist nog niet welke, maar het zou wel een Jellyroll quilt worden!


Vandaag nog even naar de groothandel gebeld en de Marbles zijn bijna allemaal op voorraad en al onderweg ;-) kan ik dit weekeinde naast het maken van een tweede voorbeeld voor de MM Club ook hieraan werken. Nu maar hopen dat de stoffen morgen binnenkomen.... En er komen ook nieuwe Jellyrolls en Layer Cakes mee, raadt eens? KERST stofjes al!


Daar heb ik al een patroon voor klaarliggen, dus ik hoef me de komende weken niet te vervelen ;-)


Aspen Frost dus vqn Basic Gray voor Moda.


Lekker frisse kerststofjes waar ik een leuke moderne kerstquilt mee ga maken als voorbeeld!

En als je nog een UFO hebt liggen of gewoon zin in een gezellige dag? Aanstaande zaterdag is er weer een UFO dag in de winkel, we beginnen dit keer wel vroeg.... om half 10 i.v.m. Ineke die nog een feestje heeft 's middags. De UFO dag duurt tot 2 uur dit keer en u krijgt dan ook weer korting op de stofjes in de winkel als deelnemer. We hebben nog een paar stoeltjes vrij, dus bel gerust even vrijdag of kom gewoon zaterdag als je dit te laat leest ;-)

Groetjes
Marina.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Marina, wat een leuke stofjes heb je weer. Het is goed dat ik maandag kom en dan uitgebreid kan snuffelen.

    Fijn weekend en tot maandag, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige stofje weer.

    Lieve groeten van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen