zaterdag 13 april 2013

Hartjes Applicatie cursus

Vorige week was er weer een deel van de hartjes applicatie cursus die Ineke geeft om het moment in onze winkel, er was heel hard gewerkt, kijk maar eens mee!


Een hele verzameling hartjes bij elkaar! Wat een verschil in keuzes van stoffen, maar dat maakt het nu zo leuk. Er komen 8 verschillende applicatie methodes aan bod in deze cursus, sommige daarvan hebben al een bijnaam van de dames gekregen ;-)


En deze dames hebben die prachtige hartjes gemaakt!


En deze dames..... Waar zelfs een jarige tussen zat die dag!!! Ook een leuke manier om je verjaardag door te brengen, gezellig bij Ineke op cursus in den Dolder!


En deze dames hebben in de ochtenduren een leuk tasje gemaakt...


En deze dames ook (behalve die daar staat te kletsen ;-)) en het resultaat mocht er wel zijn hoor. Kijk maar eens op het trapje!


Een aantal tasjes die bijna af zijn... Ik heb die van Dorine gisteren al in gebruik gezien, een heel handig klein tasje. Misschien moet ik er ook maar eens aan beginnen???

Laat ik dit weekeinde eerst maar weer eens aan mijn harjes gaan werken, de huisjes hangen weer in de winkel, al is de quilt voor het mooie net even te lang!

En ik ga beginnen met de Farmers Wife Sampler op de Marti Michell methode, lekker rommelen met lapjes en de setjes van Marti. En de kleur??? Dat zien jullie snel genoeg langskomen....

Groetjes
Marina.


2 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat de driehoeken weer binnen zijn, deze week heb ik geen tijd om hem om te ruilen maar ik was wel blij dat ik vorig weekend kon beginnen.Misschien volgende week dinsdag dan heb ik geen afspraken. Schattig die hartjes.
  Lieve groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het weer een gezellige dag vorige week zaterdag.
  en ook je vrijdag nog gezien
  het kan niet op
  nu weer tot de 27 ste

  BeantwoordenVerwijderen