zaterdag 20 april 2013

Een echte Chippendale!

Weten jullie de Willem Alexander pop van vorige week nog? Die zonder jasje? Die ik dus een Chippendale noemde????


Deze dus? Inmiddels zit die samen met zijn moeder in mijn etalage, gelukkig wel met een net jasje aan, want zoals hier zal alleen Maxima hem zien denk ik ;-)

Maar deze week kreeg ik een echte Chippendale, Ton had die voor mij gebreid en nu staat hij bij ons op de wc, bij de andere Chippendales ;-)


Wat een bink he? Hij is zelfs bruin getint..... zal ook wel uit een flesje komen met als bij de echte Chippemdales, Ton nam als voorbeeld een echte Chippendale van de foto ;-)


Het is duidelijk de tweede van rechts op de foto!
Dus als je hem in het echt wilt zien, zul je even naar de wc moeten bij ons ;-)
Leuk he????Op de bee op woensdagochtend kwam Anneke bij ons langs met deze prachtige gebreide trui, de dames van de bee waren helemaal onder de indruk. Dit is de voorkant....


En dit de achterkant. En de trui is tweezijdig te dragen, dus heb je eigenlijk 2 truien in 1!


En de mouw, het is een hele klus geweest en Anneke gaf ook uitleg aan de geinteresserde dames. Er is zelfs een patroon opgezocht uit 1994, waar deze techniek in beschreven werd. Dus ik denk dat we deze techniek nog wel eens ferug zien!


Druk was ik met het doorquilten van deze prachtige quilt van onze quiltende buurvrouw Anjo.


Het is een cadeau voor een oud-collega, een quilt van 240x240 cm, dus geen kleintje! Het patroon is een Layer Cake patroon, de les is vorig jaar door Ineke bij oms gegeven.
Gisteren quiltte ik een andere quilt, daar hoop ik morgen een foto van te hebben! En misschien ook wel eentje van mijn Windmill top met de Vlisco stoffen, want die is ook bijna af ;-)
Ik heb dus niet stilgezeten...

Groetjes
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten