dinsdag 23 april 2013

Nieuwe lapjes en nieuw blokje voor de Farmers Wife

Vorige week kregen we weer een prachtige doos met stoffen binnen van Art Gallery Fabrics via onze leverancier uit Denemarken. Ook een paar mooie oranje, nog net op tijd voor 30 april ;-))) het zijn wat modernere printjes en ik ga me de blauwgroenen aan de slag voor een Marti and Me Club quiltje voor de maand juni. Eerst die van mei afmaken, maar die is al een heel eindje. Altijd lekker als je weet wat je nog in het verschiet hebt ;-)


En een paar hele mooie frisse groenen!


Maar ook schattige uiltjes met bloemetjes...


Lief he (niet helemaal scherp zie ik, maar eind van de week op onze website te vinden!), deze stofjes zijn er ook met een zwarte ondergrond, kijk maar....


Hier zie je ook beter dat de lichte stof met uiltjes witter is dan op de vorige foto's.


En wat dachten jullie van deze prachtige combinatie? Hier is vandaag door Janny maar alvast de stoffenclub voor mei van gemaakt, zulke mooie kleurtjes. We hebben er ook een paar grijze van binnengekregen en leuke bijpassense stofjes me grote bloemen en eentje met een soort verfvlekken. Die heb ik helaas niet op de foto gezet.


En dit is mijn laatst gemaakte Farmers Wife blok, weet niet welk nummer het is (en mijn boek ligt boven en ik zit lekker op de bank onderuit ;-) ).


Dit zijn mijn blokken tot nu toe, wat een heerlijk werkje met die Marti Michell mallen, scheelt veel werk en het is heel precies zo.

Ga zometeem maar eens verder met mijn werkjes, heb weer een stripquilt meegenomen van mijn stapel nog te quilten ;-) eerst er randen omheen maken en dan is die aan de beurt (na de vrolijke zeshoekjes quilt van Alie... die mag eerst!). Heb weer genoeg te doen, wat een vervelend werk heb ik toch! ;-))

Groetjes
Marina.

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie stofjes heb je binnen gekregen enne dat blauwe stoffenclub rolletje gaat volgende week wel met mij naar huis. Mijn middenstuk is klaar ;o)nu de zijstukken en de rand, ik hoop dat hij volgende week af is, de top dan hè. En die mallen van Marti zijn super super handig en snel !!

  Lieve groeten van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het mooi!
  Vooral het rolletje van mei
  Leg er maar eentje voor mij klaar hoor!!!
  En natuurlijk ook een beetje verlefd op die uiltjes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nieuwe stofjes zijn allemaal even leuk, het is net luilekkerland als ik bij jou in de winkel ben. Kiezen is dan ook moeilijk. Maar ik heb weer iets uitgekozen om een hexagon met de hand te gaan maken.

  Groetjes Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige stoffen heb je weer... maar ik mag niets kopen (van mijzelf dan) voor ik een paar projecten af heb! De laatste weken mijn hobbykamer ECHT helemaal opgeruimd, alles gesorteerd,in dozen gedaan en troep weg... De UFO's liggen vooraan, ga ik deze zomer hard aan werken. Maar eerst het quiltje voor mijn kleindochter die een dezer dagen geboren wordt. Zij is ook de aanleiding voor die opruimwoede, want mijn hobbykamer moet ook haar logeerkamer worden. groetjes Atie Trienen

  BeantwoordenVerwijderen