dinsdag 13 december 2011

Huisjes!!

Vannacht had ik het mailtje gekregen van Jeanneke over de huisjes. Ik kon niet slapen en ben om half 4 maar naar beneden gegaan en heb even met de Ipad gezeten (zonder bril want die lag nog op mijn nachtkastje!). Tja dat krijg je als je een dagje ouder wordt :)
Met het scherm een heel stuk vergroot lekker alles zitten bekijken en vandaag na een rondje AH, Ikea (nieuwe kasten voor de wol), Office centre en de papiergroothandel voor nieuwe tasjes (de laatste tulpentasjes volgens de mevrouw aldaar ...) . Gelukkig was Lennart mee en hebben we alle boodschappen op de zaak gebracht en toen heb ik daar het huisje getekend in EQ. Er eentje geprint van 7,5 cm en eentje van 10 cm. Het wordt dus de 10 cm. Inmiddels heb ik mijn 2e huisje bijna klaar, want ik had de bee-dames van a.s. maandag een printje beloofd en een voorbeeldje. Ben benieuwd of ik nog mede- huisjes bouwsters krijg! En nu het huisje in EQ zit, kan ik iedere maat uitprinten die ze willen :))
Twijfel nog of ik het niet beter op een ondergrond zal maken, maar ik moet zeggen dat het tweede huisje een stuk lekkerder ging dan het eerste.
Ik heb enorm veel restjes, dat krijg je met een winkel en al die voorbeelden die je daarvoor maakt.. maar ik zie al wel dat de luchtstoffen een probleem gaan worden, dus in de winkel maar pakketjes maken met kleine blauwe lapjes voor de lucht, want die hebben we genoeg!

Gisteren een leuke avond gehad met de Dolly Quiltjes die dit keer ook al met reststroken gemaakt moest worden en de dames mochten zelf graven in de berg met 4 cm stroken, waar ik een aantal grote bakken van vol heb. Ik ben benieuwd hoe de quiltjes gaan worden, want iedereen heeft een hele andere keuze gemaakt, dus het wordt enorm spannend.

Groetjes en veel huisjes plezier allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Ja, in 2012 wordt het huisjes bouwen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb tot nog toe getwijfeld of ik mee zou doen maar besloot uiteindelijk dat ik al genoeg te doen had. Maar als jij nu stofpakketjes gaat maken slaat de twijfel weer toe, misschien ga ik toch nog overstag:)

    BeantwoordenVerwijderen