dinsdag 27 december 2011

Nog 1 dag opruiming in de winkel!

Vandaag was het gezellig in de winkel, niet te druk, misschien is iedereen nog aan het uitbuiken van de kerstdagen? Of de rommel aan het opruimen?
Morgen is de laatste dag van de opruiming in de winkel, op internet nog tot en met 31 december ....
Wij gaan dan donderdag beginnen met de megaklus die balansen heet, alles tellen wat er in de winkel staat, ik kan niet wachten tot het weer klaar is.
Vanavond nog maar even lekker knutselen met de huisjes, heb vandaag een tussenstof uitgezocht en cornerstones ook, dat was lang niet gemakkelijk bij mijn blokjes, omdat ik echt alle kleuren ga gebruiken in mijn huisjes.
Nu ben ik bezig met een strookje aan een huisje te naaien en zometeen een paar cornerstones maken, morgen overleggen met 2 lieve dames die dan in de winkel komen, is het iets of niet????
Ook gelijk een paar paarse scrapzakjes maken voor de winkel, heb de stroken al gesneden, vandaag de zakjes met bouwmaterialen afgemaakt tussen de bedrijven door, die komen ook heel snel in de webshop te staan.
Een leuke verrassing vandaag.... Ineke Vaillant kwam met eigengebakken appeltaart aan, helemaal van Texel! En lekker dat die taart was, mijn lunch was er bij ingeschoten vandaag, maar die appeltaart was een hele goede vervanging :))

Ik ga weer even aan de slag, huisjes mag ik nog niet laten zien, alhoewel ik er op het www al hier en daar wel tegengekomen ben, het wachten is tot de eerste januari, dan zien we er vast heel veel! Die ik nu maak zijn mijn reservehuisjes, voor als ik straks een dag geen tijd heb om een huisje te maken, dat zal vast regelmatig voorkomen, maar ik ga mijn best doen met iedere een huisje! Ben nog wel aan het denken over hoe ze in elkaar gezet moeten worden, een bijna vierkante quilt met hier en daar een boompje ertussen misschien, ik kom tenslotte niet voor niets uit het groene hart van Nederland????
Groetjes en bouw ze!
Marina

2 opmerkingen:

  1. Marga Maijoor Kesimaat28 december 2011 om 12:01

    Waar jij in godsnaam de tijd vandaan haalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou ik wil het net ook schrijven hoe doe je dat, waar haal je de tijd vandaan.

    BeantwoordenVerwijderen