maandag 19 december 2011

Nogmaals huisjes en bee.

Vanavond hebben we de laatste maandagavond bee van dit jaar! Ik zal eens kijken of ik nog wat dames warm kan krijgen voor het huisjes gebeuren, want het is natuurlijk heel leuk om samen aan die huisjes te werken, wat voor maat dan ook!
Scraps heb ik in overvloed, zit zelfs te denken aan een huisjesbee volgend jaar. Als er genoeg mensen zijn die daar zin in hebben, dan kunnen we daar data voor prikken. Moet het woensdag maar eens in de groep gooien, want alleen kan ik dat helaas niet, ik heb nog steeds geen manier gevonden om mijzelf in 2 delen te splitsen, eentje voor in de winkel en eentje voor op de bee aan tafel!
Maar goed, het leslokaal is weer gereed voor vanavond, ik ga nu maar even naar de AH en dan naar huis, misschien kan ik nog even aan een huisje werken, dat zou leuk zijn. Dan heb ik vanavond in ieder geval wat te laten zien. Het naaien van de huisjes gaat een stuk sneller en gemakkelijker als je er een paar hebt gemaakt, dit even voor de dames die het eerste huisje erg vonden tegenvallen.
Het blijft moeilijk om mijn gemaakte huisjes niet te laten zien op internet, maar afspraak is afspraak!
Helaas heb ik op 1 blog al wel 3 gemaakte huisjes zien staan, jammer.... nu kijken we allemaal nog meer uit naar het nieuwe jaar....want het zal vast huisjes gaan regenen dan!

En morgen begint in de winkel de uitverkoop! Dus we krijgen het hopenlijk lekker druk, op internet is de uitverkoop al begonnen, maar in de winkel kunnen we nog wat extra aanbiedingen doen die via internet niet zo handig zijn! En het weer werkt nog steeds mee, vorig jaar zaten we dik in de sneeuw, dus dat kwakkelweer van nu valt 100% mee!

Werk ze allemaal,
Marina.

P.S. Vergeten jullie de GIVE AWAY niet? Een berichtje achterlaten kan nog tot en met zaterdag, op 1e Kerstdag zal ik de uitslag bekend maken!

1 opmerking:

  1. Marga MaijoorKesimaat23 december 2011 om 21:22

    Waar moet je dat berichtje achter laten.Ik ben het spoor een beetje bijster. Ik heb het al ergens gedaan. Leuk dat je de taart erop hebt gezet. Gr Marga Maijoor Kesimaat

    BeantwoordenVerwijderen