woensdag 31 oktober 2012

De eerste beurs dag en een hele leuke traktatie!

Dag 2 van de beurs schreef ik dit:

Vandaag de eerste beursdag en o wat is er veel te zien!
Eerst een workshop in de ochtend, die starten al om 8 uur, dus vroeg uit de veren. Gelukkig ben ik met mijn scooter snel in het Convention Centre....
Ik had een workshop met Marti Michell en zoals altijd was die weer heel goed verzorgd en leuk. Dit keer haar nieuwe Windmill mal, hier komt zeker een workshop van. Met deze mal kan je op een hele handige manier een Windmill quilt maken, de mal heeft diverse maten die je kan gebruiken. Ook de 5 inch charms en de 10 inch Layer Cakes kunnen hiervoor worden gebruikt.



Is dit geen plaatje? Met 10 inch lapjes uit de nieuwste serie stoffen die Marti heeft ontworpen voor Maywood Studios....


Of deze met charms lapjes van 5 inch???


Hier nog even alle voorbeelden op een rijtje...

Ook hebben wij ons ingeschreven voor de Marti and Me Club, hierover later meer, deze club gaat starten in januari. Ik heb de eerste patronen en mal al meegekregen van de beurs, zodat ik alvast mijn voorbeeld kan gaan maken.

En o ja, de Windmill mallen zitten ook in de koffer, die heb ik ook maar gelijk meegenomen.

Al met al een leerzame workshop en vanmiddag nog een heel gesprek gehad met Marti over de Club, ik heb er reuze zin in. Leuke nieuwe linealen uitproberen, waarvan je zeker weet dat ze handig en betrouwbaar zijn, wie wil dat niet?

En als klapper van de dag werd ik door Ineke en Jean meegenomen uit eten, Jean had speciaal voor mij de dichtbijzijnste Applebees opgezocht en daar zijn we heen gereden, het was niet echt in de buurt voor nederlandse begrippen, maar het was zeker de rit waard. Heerlijk gegeten en nu kan ik lekker op mijn kamer bijkomen en alvast wat tijdschriften doorkijken. Ook geen straf toch?




Dit is een foto van mijn favoriete voorgerecht bij de Applebees (al jaren!), laat deze nu niet meer op de kaart staan! ;-((
Maar gelukkig hadden ze wel hele andere lekkere dingen als voorgerecht en eeb heerlijk stuk vlees als hoofdgerecht, met een heerlijke brownie toe!!

Groetjes,
Marina.

4 opmerkingen:

  1. Dat klinkt weer leuk die linialen van Marti.
    Ben benieuwd naar al die linialen zeker die van de windmill.
    En wat een straf dat je mee uit eten moest ik heb meelij met je (hihi)
    Hoop dat het lekker was ????

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk en ik had natuurlijk super gezelschap van Ineke en Jean.... ( dat is meneer Quiltershome....). En ik hoefde natuurlijk niet te koken ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het ziet er goed uit daar doe ik wel een maand over voor dit op is
    janny v diejen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, beste anoniem , dat hoeft ook niet meer , want het is van de menu kaart gehaald. ha ha .
      gelukkig hebben ze bij Applebees nog heel veel ander keuze's.
      Wij hebben toen wij in Canada waren ook diverse keren bij Applebees gegeten. Leuk , gezellig en het eten is oke.

      groet Wilma

      Verwijderen