zondag 30 december 2012

De laatste rij ...

De laatste rij is bijna compleet, kijk maar even mee!


Een hartje


Het huisje voor 30 december, zoals je ziet zijn er al mensen met vuurwerk bezig!


En huize 366!!! De klok is prominent aanwezig.... het is aftellen naar het nieuwe jaar! En weet je wat?
Dit was mijn eerste huisje:


En wat hangt daar voor het raam???? Ook een klok dus, mijn jaar begint en eindigt met een klok voor het raam.....


En nog een hartje.....


Mijn initialen, eigenlijk gebruik ik altijd mijn voorletters (SM) maar nu de boeken van Vijftig Tinten zo populair zijn, lijkt het me niet zo slim om dat groot op de voorkant van mijn quilt te zetten ......Een 2


De 0
en dan moet ik dus nog maken de 1 en nog een 2! En dan is mijn laatste rij klaar. Als ik morgenavond, na een dag balansen in de winkel nog fut heb, dan maak ik nog de 1 en de 2 zodat mijn laatste rij er ook aan gezet kan worden.

Natuurlijk heb ik ook nog even gewerkt aan mijn inhaalhuizen, kan er weer 2 afstrepen!


De rode strookjes met bladeren heb ik uit de UFO bak gepikt waar ik het al over had, die UFO hebben jullie nog tegoed (ik heb er al wel een blok voor bij gemaakt vanavond.... Die moet echt in 2013 af!).En nog een lekkere heftige!

Dat was het weer voor vandaag, jullie hebben nog steeds de Kersthuisjes tegoed bedenk ik me net, maar ik zit nu beneden op de bank en de huisjes liggen boven... Dus die komen nog! Ze lopen vast niet weg, want ze zitten goed vastgenaaid aan alle andere huizen.

Groetjes en misschien tot morgen,
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Tactisch gekozen die voorletters, erg leuk om de quilt zo af te maken creatief hoor.

  Goede jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar.

  Lieve groeten van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat maak je hem mooi af. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en een goed, gezond, creatief en spetterend 2013 toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Ria, in 1962 wisten ze volgens mij niet echt wat SM betekende, trouwens de S was een geintje van mijn vader, vernoemd naar de roepnaam die mijn moeder kreeg van de canadezen in de oorlog. Mijn moeder heet Sjoukje, maar dat konden die canadezen niet uitspreken en het ismtoen Sonja geworden en altijd gebleven (mijn moeder is van juni 1940).

  BeantwoordenVerwijderen