dinsdag 4 december 2012

Sinterklaas bee ....

Gisteravond was de Sint langsgeweest in den Dolder op de bee en wat waren de Pieten weer creatief geweest met de verpakkingen!


Een echte versierde hoed bijvoorbeeld, die als hoofdkado een kadobon bevatte, maar waar ook leuke stofjes in verwerkt waren....


Of deze versierde gebreide krans die op zich al een kado was? Hier werd ook hard om gevochten tijdens het dobbelspel.....


Of deze mooie verpakking?? En daar zat dan ook nog een kadobon in!


Dit was het extra kado, wie dit leuke koffertje had als de wekker afging, die had dus 2 kado's! Maar toevallig had ik deze zelf...dus toen werd er nog een rondje nummers geraden ;)) de inhoud was een charmpack met patroontje voor een quiltje waar je pins op kunt verzamelen, met daarbij alvast de eerste pin in de vorm van een naaimachine.


En deze verpakking dan?? Een mandje met bolletjes wol verstopte (alweer) een kadobon.


Dit mandje bevatte een kadobon, leuke wolletjes en haaknaald (en laat nu net Yvonne die krijgen) en Yvonne haakt juist zo graag!


Deze mooie door de knutsel Piet geplakte doos bevatte een kerstwerkje en een voorbeeld...


van deze ovenwant dus en eentje die nog bewerkt moest worden met de stofjes en garen erbij. Is dat geen enig idee van de Sint?


Zelf kreeg ik deze superleuke uilen, wat een toeval dat juist ik (die uilen spaart!) dit pakje kreeg aan het einde?


Janny werd de gelukkige eigenaresse van deze mini poncho pannelappen! In kerstkleuren, trouwens ook goed te gebruiken als...


een echte kerstmuts voor als het echt koud gaat worden ;-)


Dit leek net een drumstel (vond ik), maar bleken 2 hele leuke mandjes (wat hebben quiltsters toch met mandjes en bakjes??) met leuke presentjes.


Uitpakken dus....


Vol verwachting klopte ons hart aan het begin van de avond, maar de Sint was ons niet vergeten en iedereen ging met iets leuks naar huis. En natuurlijk had Emmy een echte gevulde Speculaaskoek gemaakt voor bij de koffie en had Judith allerlei lekkernijen meegenomen uit de banketbakkerswinkel waar zij werkt! Vooral de marsepein was zo op! Heerlijk 1x per jaar al dat zoete spul!!!!

O ja, tot morgen hebben jullie nog de tijd om te reageren om mijn vorige blogje en misschien wordt JIJ dan wel extra verwend op 5 december!!

Tot morgen,
Marina.

5 opmerkingen:

 1. Nu ja echt leuk die foto`s Marina. Het was dan ook een hele gezellige avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie een gezellige sinterklaasbee gehad en allemaal erg verwend leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik laat Emmy even zien hoe het werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit, hoe waardevol is dit.

  Lieve groeten van Ria ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb een liefhebster voor de wol van Klaas gevonden

  BeantwoordenVerwijderen