dinsdag 18 december 2012

Weer een straatje

Zondagavond lekker gebouwd en dit is het resultaat, weer een nieuw straatje!


Huis 342 met een cadeautje voor het raam.... Vind je het gek met al die leuke presentjes die ik de laatste dagen kreeg van allerlei lieve klanten/vriendinnen?
Leuke uiltjes, heerlijke bonbons, een boekenbon (kan ik weer lekker lezen voor ik ga slapen....) en nog veel meer lieve dingetjes.

Zelfs een echte Kerstroos (Helleborus niger) die strakjes weer in de tuin gezet kan worden, nu staat die lief in de keuken waar het niet zo warm is thuis, zodat die lekker lang blijft bloeien. Je voelt je wel heel bijzonder zo... Die kreeg ik trouwens van Jill, omdat ik haar aan een nieuwe leuke hobby had geholpen, wat zou die hobby zijn denk je? In ieder geval heel succesvol, want van haar heb ik al 2 quilts doorgestikt van 240x220 cm, die naar Engeland mee gaan als kerstcadeau. Hoe bijzonder is dat??? Super Jill, je hebt al meer afgemaakt dan menig quiltster in jaren doet ;-) en weer een bewijs dat de Turning 20 quilt maken verslavend is ;-)))))


Huis 343 met een kaars voor het raam....


Huis 344 met een verliefde????


Huis 345 met een schattig jaren 30 eendje, die op weg is ....


Naar huis 346, waar haar vriendinnetje al klaar staat voor een middagje shoppen!


En als laatste huis 347 waar deze hond op de uitkijk zit, lijkt wel een beetje op Saartje van mijn broer ( en de hond van Yvonne!).

Het geeft wel veel voldoening dat ik nu lekker opschiet, maar maandagavond op de bee in den Dolder heb ik dus gespijbeld en gewerkt aan de hartjes voor 2013. Tja een nieuwe verslaving.

En sorry Helma, je was te laat met waarschuwen voor het starten met een nieuw jaarprojekt! Ik ben al verslaafd, maar het voordeel van de Sweethearts voor 2013 is wel dat het lang niet zoveel tijd kost om een blokje (hartje dus) te maken als een huis!!!

Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. Wat een mooie huisjes heb je weer gemaakt en wat goed dat je al zover bent.

    BeantwoordenVerwijderen