dinsdag 24 april 2012

Daar ben ik weer!

Beide quilts van de vorige blog zijn inmiddels weer bij hun maaksters en de volgende liggen alweer klaar voor verwerking! Ook een huisjesquilt die Emmy maakte voor een tehuis mag ik gaan doorquilten, zit nog even te broeden op hoe ik het ga doen, het is een mooie oefenquilt, want niet zo groot!

Er zijn heel wat nieuwe stoffen binnen gekomen de laatste tijd, er komen ook steeds nieuwe sroffen bij op onze website, Lennart en ik zijn druk met scannen en beschrijven en Randy mag ze dan weer verder verwerken voor de website. Nog even, want dan gaat hij op vakantie naar Las Vegas en daarna gaat hij verhuizen, eerst zijn huis een beetje opknappen en dan moet hij al zijn spullen overhuizen. Ik kijk er niet naar uit hoor, mijn oudste het huis uit, maar gelukkig gaat hij niet zover weg wonen en als we van de Turk eten komt hij wel mee eten zegt hij ...


Voor iedereen die iets met computers heeft zijn deze leuke stofjes binnen gekomen, echte computerstoffen! De echte experts herkennen het wel ....Ook dit is een prachtige stoffen van Free Spirit waar ik helemaal voor viel, ze zijn apart, romantisch, maar gewoon erg mooi.
Dit is lang niet alles hoor, maar voor de rest kijk dan gewoon in onze webshop of kom lekker langs om ze te bekijken en voelen! Er zijn ook heel veel mooie Amy Butler stoffen en veel stoffen uit de stal van Kaffe Fassett binnengekomen en veel stoffen van Northcott. En een nieuwe serie Civil War van Windham ....
Genoeg nieuws dus!

Afgelopen zaterdag was er weer cursus met Ineke, in de ochtend werd er aan japans patchwork gewerkt: Atarashii patchwork. Dubbelzijdig werk, grotendeels met de hand en dus een heel lekker vakantie werkje en gewoon meeneemwerkje.


Er wordt een ondergrond klaargemaakt en dan gevouwen en gelijk doorgequilt. En na een workshop is dan dit resutaat:


Leuk he met al die verschillende kleurtjes? Alle dames hebben er eentje ingeleverd voor de foto, ze komen dus niet echt aan elkaar hoor!En hebben jullie er al zin in? Er komt weer een zomer vol met voetbal en speciaal voor alle hollandse fans hebben we gisteren deze sjaaltjes garens besteld:
ROOD- WIT- BLAUW en ORANJE! Ze komen eind mei hopenlijk bij ons binnen en dus prima op tijd voor de eerste wedstrijd, sorry maar helaas die oranje niet op tijd voor 30 april!
Zo'n sjaaltje is in een avondje gemaakt, dus je bent dan snel klaar voor de eerste wedstrijd,
Groetjes
Marina.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marina,

  Ik schrok al!! Een paar daen geen blogje, bah niks aan hoor. Blij dat je er weer bent. En de stofjes zijn weer prachtig! Goed gedaan! Na de vakantie kom ik gauw weer naar je fantastische winkel. Liefs van je quiltmama.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ojee dat zijn weer leuke stofjes. Maar ik zou niet weten wat ik er mee moet (uhum uhum) . Nee hoor de volgende beetje kom ik gewoon met oogkleppen op naar binnen gr judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ojee dat zijn weer leuke stofjes. Maar ik zou niet weten wat ik er mee moet (uhum uhum) . Nee hoor de volgende beetje kom ik gewoon met oogkleppen op naar binnen gr judith

  BeantwoordenVerwijderen