maandag 2 april 2012

Hebben jullie me gemist?

Gisteren liep alles helemaal anders. Gistermiddag met man en oudste zoon naar de meubelboulevard geweest om met zoon een nieuw bed uit te zoeken voor zijn nieuwe huis. Manlief zag het niet zo zitten om het bed van de zoon naar beneden te slepen als hij gaat verhuizen, nu heeft de zoon een groot bed besteld (160x220cm) voor zijn eigen huisje strakjes. Leuk hoor een middagje beddenzaken aflopen, maar funest voor mijn rug! Die is nu echt helemaal problematisch, dus deze week maar de fysiotherapeut opbellen voor een afspraak. Ook vanmkddag achter de longarm was het geen pretje, heb het dus niet al te lang gemaakt.

GISTEREN WAS HET 1 APRIL EN DUS TIJD VOOR EEN VERLOTING!
Vanaf nu ga ik iedere eerste van de maand een van mijn volgers trekken voor een leuke prijs, wil je nog meedoen voor de verloting van april .....
MELD JE AAN ALS VOLGER EN JE DOET VANAF DEZE MAAND IEDERE VERLOTING AUTOMATISCH MEE!
Gemakkelijk toch?
De trekking voor april is EERSTE PAASDAG, dus je hebt nog de tijd om je aan te melden, succes!
Groetjes
Marina,

4 opmerkingen:

 1. allereerst bedden moet je uit proberen,dus geen rugpijn.en straks zie ik je met volgens mij hele lekkere koek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marina,

  Rugpijn! Sterkte ermee hoor, dat is altijd vervelend. Ik mag woensdag onder het mes, ze gaan mijn neustussenschot rechtzetten. Gelukkig houden we allebei onze handen over om te patchen en te quilten!!!
  Ik vind het leuk om weer mee te doen met de verloting. Ik wil ook graag een volger van je blog worden. Moet ik dat hier aangeven? Als ik op de site klik op volgen gebeurt er niets.
  Ik ga nog wat huisjes tekenen en knippen om mee te nemen naar het ziekenhuis.
  Sterkte hoor Marina,
  Groetjes van Clara Kagchelland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat getob met die lastige ruggen ook altijd. En nét als je je van alles hebt voorgenomen om te doen, natuurlijk. dta zul je nu altijd zien, hè!
  Sterkte er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan echt een M line aanraden ;) heel tevreden mee. goed voro de rug ook. Maar ook goed om eens langs de fysio te gaan, daar kan geen mline tegen op.

  BeantwoordenVerwijderen