woensdag 18 april 2012

Leuke nieuwe dingen

Vandaag kregen we een grote doos vol met leuke dingen binnen uit Engeland: naaidozen, breitassen, speldenkussens etc. Gekocht in Keulen en nu dus binnen. Het is een nieuwe leverancier voor ons en we hebben van een aantal dingen een paar uitgezocht, ze hadden zoveel leuks!


Een overzichtje.


Achteraan een leuke tas om mee te nemen naar je les of bee, met rits, dus afsluitbaar! Erin staat een breinaalden etui MET houten breinaalden er al in, die hebben we met div. stofjes. Daarvoor in het plastic een leuk naaietuitje, met spelden en schaar er al in. Daarnaast rechts een leuke naaidoos met erin ook een bijpassend speldenkussen, vooraan weer de breinaaldenetui.


Een schattig tasje als speldenkussen, daarnaast nog een speldenkussentje, maar die zie je niet echt op de foto en daarachter een leuke handwerktas om naast de bank te zetten met daarin je haak-of breispullen.


Compleet naaietui met schaar, spelden en meetlintje.


Breitas (maar je kan er natuurlijk ook heel goed je patchwork spullen indoen!) en weer zo'n handige handwerktas voor naast je bank of stoel, nu in een andere print.


De breinaaldensets van dichtbij.


Zo'n leuk etui van buiten en dit zit er in:


Schaartje zie je nog net zitten en dan is dit de achterkant:


Wij zijn er heel blij mee, we hebben geen grote voorraad, dus als je iets leuks ziet: kom snel naar de winkel :-)

Morgen weer quilten van een hele vrolijke quilt, waarvan de voor- en de achterkant een quilt op zich zijn! Het wordt vast een leuke klus om deze te quilten, want je wordt heel vrolijk van de kleurtjes, maar die laat ik morgen zien.
Groetjes en tot morgen,
Marina.

1 opmerking: