donderdag 19 april 2012

Quilten, quilten

Vandaag had ik een quiltdag! Gisteren was ik al begonnen met deze quilt opspannen:


Een gezellige quilt die het resultaat is van een cursus Turning 20 die ik gaf. Het leuke is dat de quilt een aparte achterkant heeft, kijk maarHelemaal van vierkantjes genaaid! De gelukkige die deze quilt krijgt heeft er dus eigenlijk 2! Het is een heerlijk warme knuffelige quilt geworden met een lekkere wollen vulling. Nu nog even de draadjes afwerken en dan kan ik morgen bellen dat de quilt gehaald kan worden. Weer eentje afgestreept van mijn lijstje!Nog even een close-up.
Vanmiddag had ik eigenlijk een afspraak met een van onze leveranciers van o.a. wol, maar aangezien die firma a.s. maandag een speciale dag heeft georganiseerd waar ik met Alie heen ga, leek het me zonde van de tijd deze afspraak. Gelukkig was de vertegenwoordiger het er mee eens dus kon ik zomaar verder met deze quilt:


Marga herken je je quilt? Hier ben ik er net mee begonnen, maar na de hele middag stug te hebben doorgequilt is deze ook klaar! Nog eentje dus om de draadjes van weg te werken, dus ik heb het druk vanavond!Het quiltwerk komt wel heel mooi uit op zo'n effen rand! Ook dit is een Turning 20 quilt, maar dan met een brede effen rand.
Dus Marga, morgen ligt ook jouw quilt klaar in den Dolder!
Nog eentje af kunnen strepen van mijn lijstje, de stapel met quilts van klanten die gequilt moeten worden is nu gelijk een lekker stukje lager geworden. Maar voordat je het weet heb ik er weer een paar bij om door te quilten, nou ze zijn welkom hoor! En anders heb ik zelf ook nog een hele stapel liggen die gequilt mogen worden en een paar van Alie die ze maakte voor de winkel en voor zichzelf, dus ik hoef me voorlopig nog niet te vervelen!
Groetjes en tot ziens,
Marina.

3 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk als je dingen kan afstrepen, maar aan de andere kant groeit de stapel weer, ach het houdt ons van de straat.
    Wat een mooie grote werkstukken zijn er weer gemaakt, petje af. En ook jou huisjes en boompjes zijn weer een lust voor het oog.
    Groetjes en een fijne week, Ria ;0)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Morgen dinsdag kom ik de quilt halen als dat goed is ? Krijg je ook weer ruimte.

    BeantwoordenVerwijderen