vrijdag 18 mei 2012

Stevie Wonder

Wat een titel he? Nou zo voel ik me op het moment wel hoor. Mijn bril zei vanmiddag knap en ja toen had ik 2 stukken in mijn hand! Oplossing was dichtbij, mijn zonnebril op sterkte lag in de auto, dus vandaar die titel, want nu had ik ook een donkere bril op, niet beroemd maar wel een donkere bril dus. Aangezien mijn ogen erg lichtgevoelig zijn is die bril heel donker, zo donker als ze maar hebben!

Dus kom je nog even profiteren van onze leuke aanbiedingsstoffen, het zou zomaar kunnen dat ik de zonnebril op heb. Geen sterallures dus, maar een kapotte bril is hier de oorzaak van. Heb nog een andere bril, maar daar kan ik echt niet mee lezen, autorijden gaat nog, maar werken is een probleem.
Vanavond dus gelijk een nieuwe bril besteld, de glazen moesten toch al worden aangepast, want de ogen worden niet beter, maar wel slechter als je ouder wordt!
Als het goed is, dan heb ik strakjes mijn japannertje niet meer nodig en kan ik (hopenlijk) weer een oogje in de naaldjes ontdekken, tot die tijd is het gewoon behelpen....

Vandaag is het erg druk geweest in de winkel, heerlijk na een paar rustige weken....dat geeft mij weer moed, want rustige dagen zijn niet lekker in de winkel! Dan krijg je teveel tijd om overal over na te denken....
In het laatste kwartiertje nog samen met Willy blokken uitgelegd op de lestafels, misschien dat ik die morgen nog tot een top kan naaien? Hoop het wel, Lennart komt me morgen toch ook weer helpen, dus we zijn dan met zijn tweetjes in de winkel. Jullie zijn van harte welkom!
Groetjes
Marina.


3 opmerkingen:

 1. Ben blij met mijn rozenblad en nog excuses voor het doorslaan gooien
  Van je vierkantjes.
  Hoop dat het gelukt is om het weer goed te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Marina, ik bedoel natuurlijk rozenstof, en dat ik het door elkaar heb gegooid.
  Leve de iPad die zelf woorden maakt.
  Oh ja je bril was super cool hoor............

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marina,

  Je bent niet de enige met een zonnebril op hoor! Hier op Kreta heb je hem ook hard nodig! Maar ik ben bij dat je weer zo veel blogt, want ik maakte me al zorgen. Ook al ben ik ver weg, ik blijf je volgen. En o ja het museum in in de U.S. is GEWELDIG!! Ik heb daar ook genoten een paar jaar geleden. Tot gauw en veel liefs van Ineke.

  BeantwoordenVerwijderen