zondag 29 juli 2012

Bar Harbor en Arcadia

Vandaag (zondag) zouden we dus naar het Arcadia Nat. Park gaan, dat hebben we vanochtend ook gedaan maar het regent hier al de hele dag. En manlief wou graag gaan wandelen in de bossen in het park, daar staat het bekend om: al die wandelroutes en paden. Maar ja, we zijn er een stukje doorgereden, hier en daar ook uitgestapt, maar dit weer doet het humeur van mijn dh echt geen goed. Niet wandelen dus voor hem, jammer, want dit was juist een dag voor hem.... ik ben geen wandelaar ;-) zit liever lekker stil met een boek of een handwerkje, daar heb ik nu de rest van de middag dus tijd genoeg voor.


De kustlijn is wel moo in Aradia, maar ja met al die regen...


De kust is vrijwel helemaal van basaltblokken. Wel nog 2 overstekende 'deer' gezien, een paartje was het. Dar blijft altijd mooi, hoe vaak je dat ook ziet en zeker hier in die prachtige bossen.
Terug gereden naar Bar Harbor en daar evene geluncht en toen naar de plaatselijke quilt/scrapbook winkel. Ook daar was het rustig, want ja als je er niet uit hoeft, dan blijf je nu lekker thuis!


Fa-bri-cations heet de winkel hier en is in dit paars/violette gebouwtje, het is een apart model, kijk maar


Het is een zeshoek. Binnen was het niet mogelijk om te fotograferen, dus dat heb ik maar niet gevraagd of geprobeerd. Wel een hele aardige meneer die me hielp en die echt helemaal niets wist van patchwork, maar gelukkig wel hoe hij een quarter of een halve yard af moest knippen. Valt trouwens wel op, ze knippen hier voornamelijk de stoffen, snijden kom je bijna nooit tegen in de USA. Hopelijk morgen beter weer, dan gaan we richting de White Mountains...
Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. Dan mag je waarschijnlijk nog blij zijn dat ze de stof niet scheuren...

    BeantwoordenVerwijderen