dinsdag 3 juli 2012

Opruiming begonnen en nieuwe huizen!

De zomeropruiming is weer begonnen in den Dolder, ook op internet kunt u meegenieten van leuke kortingen op AL ONZE STOFFEN ( behalve die al in de aanbieding waren ...).
Koopt u meer dan een halve meter van een stof, dan krijgt u van ons daar 20% korting op en koopt u meer dan 1 meter van een stof, dan krijgt u zelfs 25% korting van ons! Dat kan dus lekker oplopen, dit geldt niet voor rolletjes stof en u kunt ook geen hoeveelheden combineren. De korting wordt per stof berekend!

In de winkel hebben we ook nog heel veel tijdschriften en boeken in de aanbieding, borduurpakketten en ook heel veel Jellyrolls van Moda. Keuze genoeg dus ....

Huizen zijn er ook weer gemaakt, gisteravond op de bee heb ik er 3 !! gemaakt en nog het laatste blokje van vorige week ook even aan elkaar gezet, maar die hebben jullie al gezien (met kuikentje). Die kuikentjes die ik maakte, moeten natuurlijk ook weer in de gaten gehouden worden, hier is hun papa: meneer Haan.


En op de kinderboederij zijn ook geitjes, eentje is er stiekum naar binnen geglipt:


En ja, het is zomer..... dus zijn er heel veel kikkers in de tuin, deze engerd zit zelfs binnen en wil ook weer heel graag naar buiten, kijk maar:


Zo heeft mijn dorp er weer 3 inwoners bij, vanavond eerst een tijdje strijken en een stuk administratie wegwerken, morgenavond kan ik dan misschien weer bouwen.....

Tot ziens!
Groetjes
Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten