dinsdag 24 juli 2012

Quilt op bed en winkels....

De dag (het is hier nog maandag! We lopen 6 uur achter op NL) begon met regen en omweer, maar gelukkig is onze auto waterdicht! Op weg naar de eerste quiltwinkel van vandaag begon het gelukkig op te klaren en het was droog toen ik uit wou stappen! De rest van de dag was het warm en droog.
Het was even zoeken naar de winkel, want het zat samen met een restaurant in dit gebouw:


Rechts is de ingang en dan kom je dit tegen:


De ingang van de quiltwinkel Sew Inspired in Simsbury CT. Prachtige winkel, hele aardige winkeldame en als je daar niet geinspireerd raakt, ja dat ligt niet aan de winkel. Een paar foto's voor jullie om mee te genieten!


Veel stoffen, maar ook prachtige presentaties/hoekjes.


Lekkere vrolijke kleurtjes, maar ook Civil War stofjes.


Batikstoffen, die verkopen ze hier erg veel.


En een speciale kamer voor de kinderstoffen. Aan het ledikantje zie je hoe groot alles is.
Na deze winkels stond er nog eentje op het programma en na een prachtige rit door New England kwamen we in Colchester, ook nog steeds Connecticut.


Colchester Mill Fabrics verkoopt niet alleen veel quiltstoffen, maar ook wat gewone stoffen, hobby materialen en een klein beetje wol.


Een stuk van het quiltgedeelte, een enorme winkel met veel mooie stoffen, maar het is allemaal net even onpersoonlijker dan de vorige winkel.


De doorgang naar de Quilting Corner (die op de vorige foto stond).


Knoopjes en daarachter hingen panels aan een waslijntje, vond ik een goed idee!
Daarna een prachtige rit door Rhode Island en op weg naar de volgende staat : Massachusetts! Naar onze Bed and Breakfast in Rehoboth bij de famile Gillbert.


Een beetje schemerig op de foto, misschien dat ik morgen nog een betere kan maken, wij slapen bij de linker 2 ramen beneden. En dit ligt er op bed:


Het is dan wel een 'chinese quilt' , maar toch... We hebben deze B&B erop uitgekozen :-)) zal vast lekker slapen, veel herrie kan er niet zijn, want we zitten echt in de middle of nowhere!


Nog even voor het patroon van de quilt..... En dit ligt er op de vloer:


Ook gemaakt van stofjes, maar niet door de vrouw des huize helaas. Mr and Mrs Gillbert zijn al bejaard en verdienen zo bij op de oude dag. Ontbijt aan de keukentafel..... en je ziet zo eens mensen in deze hoek van het land en maakt eens wat mee, meer buitenlandse mensen dan amerikanen volgens deze 2 oudjes.... Wel WiFi op de kamer, want ook een B&B kan eigenlijk niet meer zonder tegenwoordig....
Ben benieuwd naar het ontbijt morgen! En daarna gaan we naar Cape Cod en slapen in Provincetown, ook in een B&B trouwens. Als ze daar ook WiFi hebben, dan morgen weer meer nieuws.
Groetjes
Marina.

2 opmerkingen:

 1. Prachtig hoor. De foto's van de winkels en de B&B.
  Allemaal even mooi. Ik zou er heel hebberig van worden, van al die mooie winkels met zoveel soorten stoffen. Kijk al uit naar je volgende bericht.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leukdat je ons zo laat meegenieten.
  Leuk in een benb leer je de mensen ook beter kennen
  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen