donderdag 28 maart 2013

Goede Vrijdag
Goede Vrijdag zijn wij gewoon geopend van 10 tot 17 uur.
En a.s. zaterdag zijn wij ook gewoon geopend van 10 tot 16 uur!
Jullie zijn van harte welkom.
Het wordt geen weer om buiten te zijn met de Pasen, dus heerlijk weer om binnen te rommelen met lapjes ;-))

Vandaag de bies aan de huisjesquilt genaaid. Ik ben nu de tweede zijkant aan het tegennaaien (ik loop dus voor op mijn schema!) en zometeen kan ik dus lekker weer even naaien aan de andere huisjes met de Fig Tree Layer Cake van de serie Avalon. Heerlijke voorjaarslapjes om mee te werken en het patroon is lekker simpel en schiet ook lekker op. Echt zo'n tussendoor werkje voor me, kan die binnenkort weer als top in de winkel hangen!


Nu moeten dus nog de 2 ophangstroken aan de achterkant van de 366 huisjes quilt worden gemaakt, de rest tegen genaaid EN een label gemaakt en erop genaaid worden. Dus nog genoeg te doen, ik hoef me zowieso niet te vervelen hoor, want volgende week zaterdag is weer de MM Club en daar heb ik ook nog niet alles voor klaar en de volgende 2 Teacher Packs liggen ook al klaar.... eentje met Drunkards Path (jippie!) en raadt eens??? De huisjes van MM! Die wou ik altijd nog maken, dus daar mag ik binnenkort ook aan beginnen.... werk genoeg dus!

Ik ga even lekker huisjes maken...
Marina.

1 opmerking:

  1. Op deze manier kom je nooit uit de huisjes ;))maar wat maakt het uit alles is leuk. Even een vraagje verkoop jij ook klittenband??

    Fijne Pasen en lieve groeten van Ria ;0))

    BeantwoordenVerwijderen