maandag 11 maart 2013

Nog net jarig ;-)

Aangezien ik nog een klein beetje jarig ben ;))
Zoals beloofd verloot ik een aardigheidje onder de mensen die op dit bericht reageren. Aangezien ik via Facebook ook zoveel felicitaties heb ontvangen, loten die mensen ook mee.
Dus hieronder een reaktie op de vraag: wat vind je leuk aan mijn winkel. Of wat vind je NIET leuk aan mijn winkel (even veel kans!).


Jullie hebben de tijd tot dinsdagavond 12 uur ( dus eigenlijk tot woensdag!).
Ben benieuwd naar jullie antwoorden...

Groetjes
Marina.

30 opmerkingen:

 1. Dag Marina,

  Felicitaties!
  En wat ik goed vind aan je winkel? Hoe lang mag het bericht worden? Mooie, vrolijke stoffen. Prettige, gezellige sfeer. Dat je rustig mag kijken, tig keer heen en weer kan lopen. Dat je goed advies krijgt. Dat je spontaan iets opzoekt of print...
  Niet goed aan de winkel? Dat hij na mijn verhuizing te ver van mijn woonplaats is. Maar ja, daar kun jij niets aan doen.
  groet,
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nogmaals van harte!. Wat is goed aan je winkel. Je sortering stoffen, enorm. Je wolletjes, heerlijk. De workshops, gezellig. De ongedwongen sfeer. Nou ja gewoon fijn. Nadeel: je had inderdaad dichterbij mogen zitten en heel soms kan ik geen keuze maken juist door de hoeveelheid. Maar dat is meer een luxeprobleem vam mijzelf. Dus ik hoop nog vaak naar Den Dolder te komen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een beetje laat, maar van mij natuurlijk ook de felicitaties. En wat ik zo leuk aan de winkel vind, daar ben ik nog nooit geweest. Erg he? Ik ken de winkel via internet en heb daar al menig keer wat besteld. Als ik iets zoek van een stofje of garen, bij jou is dat altijd te vinden! En met het lezen van jou blog proef ik de gezelligheid die in de winkel is. Als ik ooit eens in de buurt ben, kom ik langs, en waan mij dan in een oase van gezelligheid en een grote sortering aan stofjes en andere benodigdheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  De winkel is iets te ver weg voor mij, maar als je er dan bent dan vergeet je alles en droom je weg in heel veel mooie stoffen en zie je prachtige quilts verschijnen. Een hele gezellige winkel waar je uren kan doorbrengen. Ga zo door.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marina nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  De winkel is iets te ver weg voor mij. Maar als je er dan bent dan droom je weg in heel veel prachtige stoffen en zie je de mooiste quilts verschijnen, je vergeet even je zorgen.
  Ga nog vele jaren door met deze winkel waar zoveel te zien is.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Marina, hopelijk heb je een fijne verjaardag achter de rug.
  Ik ben nog nooit bij jouw in de winkel geweest, maar ik heb wel online mijn achterkant van mijn samplerquilt gekocht. Na lang snuffelen op het web kwam ik terecht bij jouw. We hebben nog zelfs telefonisch contact gehad en je klonk als een lief en fijn mens. Je hebt me goed geholpen. Nog steeds ben ik met deze quilt bezig maar het einde nadert en die achterkant....daar ben ik nog steeds blij mee. Het stofje past geweldig bij mijn quilt
  Zie hier mijn blogje erover http://www.terraysleven.blogspot.nl/2011/05/met-mijn-hoofd-in-de-sampler.html

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeloiciteerd!

  Wat ik leuk vind aan de winkel? Dat je er zo heerlijk warm onthaald wordt met koffie en dat je het helemaal niet raar vind als je heeeeeel lang rondkijkt. Helaas woon ik nu ver weg waardoor ik niet meer zomaar even aanwaai.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey ex-jarige job,
  Wat lees ik nu? Was jij gisteren jarig? nou ja, beter laat dan nooit :$ alsnog van harte gefeliciteerd! Ik wens je nog vele gezonde jaren toe met veel quiltplezier!
  Groetjes mari-jan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, oeps nog fff antwoord geven op de vraag. Wat vind ik leuk aan de winkel? Lekker rustig aan de kleurrijke stofjes voelen zonder een hijgend verkoopster in mijn nek die vraagt kan je wel quilten? :-) ga zo door! Marina, je bent net zo'n toverbal als ik: dol op kleur!
  Groetjes mari-jan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Marina, nog van harte gefeliciteerd, en dat je een gezond nieuw levensjaar tegemoet gaat.
  en je winkel? het is veel, veelzijdig en leuk, en alle tijd om rond te snuffelen en te kijken. Niets veranderen zou ik zeggen!
  Groet Tracey

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk aan de winkel, de enorme collectie en de lekker ongedwongen sfeer.
  eigenlijk alles wat je zoekt is er wel te vinden.
  en de persoonlijke service voor mij op zaterdag TOPPIE
  Ga zo door,
  Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk: de gezelligheid en de ruime keus aan stoffen. Vooral de molen met kleine lapjes in een kleur bij elkaar.
  Niet leuk: Je woont zo ver weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Marina, nog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat ik leuk vind: de winkel is voor mij niet zover weg, tussen mijn werk en huis is, helaas ga je voor mij net iets te vroeg dicht. Je hebt een grote sortering stoffen. Wat ik ook leuk vond is dat we afgelopen jaar in de USA in een aantal dezelfde quiltwinkels zijn geweest.

  groeten Dominique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt een heerlijke winkel en een enorme sortering, en wat er niet is kan je voor zorgen. Verder zit je voor mij lekker dichtbij zodat ik nog eens gemakkelijk binnen kan wippen, en ik slaag altijd. Verder zijn je workshops gezellig en ongedwongen, en niet te vergeten de enorme berg werk die je verzet om voorbeelden te maken. Ik hoop nog vele jaren je winkel te bezoeken.

  Lieve groeten van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De avond van te voren had ik je al gefeliciteerd.
  Een gezellige dag gehad ?
  En de winkel !?!?!? Geen idee, ik ben er nog nooit geweest.
  Den Dolder, ik moest even googlen om te weten waar het ligt.
  Helaas in een omgeving waar wij nooit komen.
  Maar aan de reacties te zien, moet het een fijne winkel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag, Marina! En over je winkel. Wat heel leuk is, is natuurlijk de zo grote collectie stoffen! Minder leuk, dan moet ik even denken... tja, dan kan ik alleen maar bedenken dat ik de workshopruimte wat krap vind als er veel mensen zich hebben ingeschreven. Wel gezellig natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Marina, Van harte gefeliciteerd! Ik vind heel veel dingen leuk aan je winkel (heerlijke lapjes allemaal!), maar het allerleukste vind ik dat je zoon meehelpt. Geweldig om jullie samen bezig te zien. Groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het was weer erg gezellig! Lekker even klein feestje met koffie en......! Nog even de winkel in, helemaal tevreden weer naar huis, fijn gevoel hoor! Kom zeker terug. Hartelijke groet, Janny van Nimwegen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De grote collectie die je hebt. Je kunt altijd slagen. Ook de zelf samen te stellen jelly roll vind ik grandioos.

  Groetjes Connie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nog een gelukkige verjaardag gewenst, en over de winkel kan iets niets zggen want ik geraak daar niet.groetjes simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoop dat je net als ik een fijne verjaardag hebt gehad net als ik. De winkel, ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige spreeksters geweldige keuze, gezellige sfeer, je staat altijd klaar. Nadeel? De verleiding is groot om veel te veel geld uit te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk, jarig zijn. Zelf was ik Zondag jarig maar nog herstellende van een virusaanval. Gaat rond en is bijzonder hardnekkig.
  Dus geen visite, maar wel veel felicitaties.
  Je winkel ken ik alleen van de ATT, patchworkdagen en zo. En van de blog.
  En dan vind ik er altijd veel om te bekijken
  Groetjes Marjolein uit Zoetermeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Natuurlijk nog van harte gefeliciteerd.
  De enorm grote keuze aan stoffen en de uitbreiding met de wol. Bij jou in de winkel moet je wel slagen met inkopen.
  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nou wat is dit nu. Waarom denk je dat ik in je winkel kom? omdat het er ongezellig is? NEENATUURLIJKNIET!!!!!!!!!! De winkel is prima zo. Alleen wat meer licht in het klaslokaal. De oudjes gaan moeilijk zien weet je.Vandaag regio dag gehad. Het was weer erg gezellig. Tot Maandag Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. hallo marina gefeliciteerd had ik je al en wat je winkel betreft is heel leuk en groot mijn belengstelling is momenteel alleen de wol en katoen maar daar is ook genoeg van gr yvonne tot morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Marina,

  Leuk zo'n vraag, is weer eens wat anders!
  Wat vind ik leuk aan jouw winkel? Ik vind het heerlijk dat je eindeloos lang mag rondkijken, stofjes pakken/zoeken. Je voelt je op zulke momenten nooit teveel. Dan is er altijd tijd voor koffie en een gezellig praatje. Je geeft goed advies en er is natuurlijk heel veel keus. Kortom: ik voel me altijd erg welkom. En ook de workshops zijn leerzaam en gezellig. Ik zou het liefst je winkel bij mij om de hoek hebben, dat moet heerlijk zijn. Maar nu heb ik in de auto alvast de voorpret...

  Groetjes en een gezond jaar toegewenst,
  Clara Kagchelland

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo Marina,

  Nog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!
  Binnenkort ben ik in de buurt van Den Dolder. En dan is het natuurlijk heel leuk om even langs te komen.
  Wat is er niet leuk aan je winkel: dat het wat te ver weg is om even langs te komen.

  Groetjes
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 28. alsnog van harte... en wat is er nou zo leuk aan jouw winkel: heb je een uurtje? De grote keuze aan stoffen, benodigdheden, en brei en haak garens, en 't is er gezellig...en... nou ja, wil je nog meer horen? Wat dacht je, zoveel trouwe klanten en blogvolgers als 't niks voorstelt?
  groetjes, Atie Trienen

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk is je blog, daar lees ik steeds weer over je winkel, die me ook heel leuk leek. Ik ben er pas één keer geweest, en bij dat bezoek werd mijn vermoeden bevestigd. Wat gezellig en wat een keus!
  Jammer dat ik niet dichterbij woon. Dan zou ik, zeker weten, heel wat uurtjes in de workshops, kursussen, bees en ook gewoon in de winkel vertoeven.
  Groetjes uit Zwitserland!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat ik niet leuk vind aan je winkel???
  Dat-ie telkens dicht is als ik in de buurt ben..
  Je blog lees ik wel met plezier.

  BeantwoordenVerwijderen