zaterdag 30 juni 2012

Leuk nieuws en opruiming in de winkel!

Volgende week begint de opruiming weer in de winkel en ik ben er vandaag al heel druk mee bezig geweest, met opruimen dus :-)
Vandaag heb ik mijn best gedaan om de bak met Fat 1/8 lapjes weer vol te krijgen, moeilijk hoor als klanten er steeds weer uihalen :-) maar de bak is wel weer wat voller geworden, de lapjes staan dichtbij de kassa en zijn 25x55 cm groot en kosten 2,50 per stuk en voor 10 euro mag je er zelfs 5 uitzoeken! Voor als je net een klein stukje nodig hebt voor je scrapquilt, je huisjes, applicaties of noem maar op.
Wat daar ook heel geschikt voor is dat zijn onze 10 cm rolletjes, 10x110 cm groot en ze kosten 2 euro, je krijgt er zelfs 6 voor 10 euro.
Deze 2 maatjes zijn alleen in de winkel te koop en het aanbod verschilt van dag tot dag, er komt eigenlijk elke dag wel wat bij en gelukkig voor ons gaat er ook elke dag wat van uit!

Wat komt er in de opruiming? Nou eigenlijk allles.....
Stof van de rollen, sommige wat meer korting dan andere, fat quarters, wol, borduurpakketten, amerikaanse tijdschriften van vorig jaar (maar nog steeds heel leuk om te lezen en vol met leuke quilts!), engelstalige boeken... en nog veel meer, kortom echt wel de moeite waard om voor naar de winkel te komen!En wat is dan het (andere) leuke nieuws????
Ik ga dit najaar naar Houston, naar de vakbeurs in de USA !!!!
Dit voorjaar ging ik niet, want zo'n vliegreis kost nogal wat en dan heb je ook nog je kosten voor (een dichtbij en niet zo goedkoop!!!) hotel, buiten de deur eten 3x per dag, enzovoorts.... en dat kon ik financieel even niet trekken!


Vorige week kreeg ik een aanbod van manlief wat ik ECHT niet kon afslaan, als ik naar Houston wil, dan betaald hij de ticket! Echt??? Ja zeker! Nou ja, ik heb er nog een nachtje over geslapen, nou ja geslapen ..... Maar goed, de volgende ochtend met Alie en de buurvrouw van de winkel overlegd....joh moet je doen! Wij passen die 2 dagen wel op de winkel, tja....dus IK GA !!!
Ook al ga ik eind van juli naar de USA op vakantie (met diezelfde man....), ik mag dus nog een keertje einde oktober!
Ik kijk er nu al naar uit (allebei de keren hoor, want op vakantie mag ik ook heel veel winkels bezoeken, dus dan kom ik ook geen quilts en patchwork tekort!).De foto's hierbij zijn van een vorig bezoek aan de beurs in mei 2011, Houston is altijd in het najaar en in het voorjaar is de beurs altijd ergens anders in de USA. Houston, zelfs de staat Texas is nieuw voor mij, dus het blijft altijd spannend en heerlijk dat ik div. mensen die ik er elk jaar tegenkom toch weer even zie dit jaar!Zoals bijv. de zusjes van Me and My Sister, een van onze favoriete ontwerp teams bij Moda:


Nu ga ik maar even verder met opruimen, maar dan thuis.....
Morgen een BBQ met de hele familie vanwege de verjaardagen van mijn mannen, Randy wordt morgen 25, Lennart in augustus (als wij op vakantie zijn...) 21 jaar en manlief was jarig halverwege deze maand toen hij in San Francisco was. Genoeg te vieren lijkt mij en de kamer hier moet dus leeg om alle familie te kunnen herbergen!
Duimen jullie voor droog weer morgen???

Groetjes
Marina.
P.S. Sorry, maar even geen tijd voor huisjes, volgende week ga ik weer druk aan de bouw!

5 opmerkingen:

 1. Leuk een trip in het vooruitzicht.
  Succes met de opruiming.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd, met de verjaardag van vandaag, die al geweest is en die nog komt! Zal voor je duimen dat het weer ook meewerkt! Wat een leuk vooruitzicht de reis naar Houston. Een heel gezellige dag gewenst. Kom binnenkort even tussen de uitverkooplapjes/aanbiedingen neuzen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij een fijne man zeg,en succes met je winkel.
  groeten simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marina,

  Wat een man heb jij zeg, zuinig op zijn hoor!
  Ik zit ook nog te dubben of ik naar Houston zal gaan. Wie weet zien we elkaar daar.
  Groeten uit Staphorst.
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marina, ik heb even gekeken maar het is niet hetzelfde hotel maar het ziet er wel superdelux uit, wat zal jij lekker slapen na een dagje beurs in dat kingsize bed.

  Groetjes van Ria ;0))

  BeantwoordenVerwijderen