zondag 24 juni 2012

Een mooi cadeau!

Ondanks alle nattigheid was het heel erg gezellig in de tent voor de winkel vandaag. Er werd heel wat gekletst en gelachen, maar ook wel serieus gehandwerkt! Van poppenhuis quiltje tot SBS en ook het haken en breien was vertegenwoordigd.

Cuny kwam met een prachtig cadeau voor de winkel binnenlopen : een op maat en heel persoonlijk gemaakte banner die binnen- en buiten kan staan! De regentest heeft de banner prima doorstaan en ook tegen een stevig windje is die bestand!Voor de tent stond de banner prachtig en iedereen kon gelijk zien wat er bij ons te doen valt! De kleuren zijn perfekt aangepast aan 'mijn' kleuren van de verf van de raamposten en deur. De banner kan ik zelfs oprollen en met standaard en al in de bijpassende tas meenemen naar bijv. een beurs of regiodag.
Nu kan het mooi voor het raam staan en dient het behalve als reklame ook gelijk als zonwering!


Staat netjes zo he? Onze etalage is erg zonnig en daarom is het heel moeilijk om er quilts in te hangen, nu staan een aantal van onze cursusquilts zelfs afgebeeld op de banner. Cuny en familie, SUPER BEDANKT voor dit prachtige cadeau.
En ook voor de mooie folders in bijpassende stijl.....

Mocht je ook interesse hebben voor een dergelijke banner op maat gemaakt, kijk dan bij www.plamirel.nl of email naar cuny@plamirel.nl voor meer info!

Ik heb vanmiddag tussendoor ook nog huizen genaaid, kijk maar:


Wij hoopten vandaag op zonnig weer, kijk maar de strandstoel stond al klaar!


Het huis van Assepoester ....


En kuikentje nummer 3, nog niet helemaal klaar, de schoorstenen moeten nog even vastgenaaid worden, maar ja dat ging niet meer, want de tent werd al afgebroken!

Al met al een leuke zondag. Anjo, Bep, Cuny, Helma, Joke, Jolanda, Yvonne, Willy en Lennart heel erg bedankt voor jullie hulp!

Groetjes
Marina.

1 opmerking:

  1. Een heel mooi cado heb je gekregen. Je gaat goed met de huisjes.

    BeantwoordenVerwijderen