maandag 18 juni 2012

Wel even genoeg huizen voor vandaag?

Vandaag een rommelige dag, maar toch een aantal huizen kunnen bouwen en misschien komen er vanvond op de bee nog 2 bij, maar dat komt morgen dan weer op mijn blog,Dit vind ik een schatje geworden met die verliefde schapen voor het raam! Heb er dan ook maar een roze onderverdieping bij gemaakt.


En een lekkere gekke mag toch ook wel eens tussendoor toch? Fiets op het dak en allerlei enge beestjes voor het raam, hier woont vast wel een heel apart iemand.


Een hond, er wonen heel veel honden in mijn dorp, ik hou ook van die beesten. Ben er ook mee opgegroeid, niet met katten en die vind ik altijd een beetje eng, weet nooit wat ze gaan doen en honden zijn meer op mensen gericht, maar kattenliefhebbers vinden het vast anders! Kan ook slecht tegen katten vanwege allergie, scheelt misschien ook wel.


En nummertje 4 van vandaag! Het is tenslotte nog lang geen zomer buiten en ik moet nog een heleboel voorjaarshuisjes inhalen! Hier staan de narcissen dus voor het raam, verder gewoon van alles uit de restjesbakken.

Het scheelt wel dat ik al stapels raampjes heb liggen, afgetekend, dat wel. Maar die gebruik ik nu dus gewoon gelijk in mijn blokken. Het oranje dak bijvoorbeeld lag ook getekend klaar, dus die is nu ook weer verwerkt. Niet dat ik merk dat er restjes op gaan, maar goed nadat ik er zaterdag weer een hele bak bij vond, is het ook niet zo gek. Maar het blijft leuk om al die oudjes weer terug ziet en kan gebruiken, met hier een daar een nieuwtje erbij.

Vanavond bee, dan probeer ik de 2 huisjes af te maken die ik de vorige keer was gestart met de hand, lucht en schoorstenen moeten er nog op. Wie weet kan ik die morgen weer laten zien.
Tot morgen,
Marina.

4 opmerkingen:

 1. Die huisjes zijn mooi,ik ga er ook een paar
  maken,maar ik ga er wat grootere maken,
  groetjes van Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer leuke huisjes, succes vanavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor die huisjes heb je ook van zulke kleine stukjes nodig, daarmee raak je echt niet van je resten af hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. net terug van een heerlijke vakanie in Schotland en even bijgelezen. Leuk dat je weer aan het huizenbouwen bent.Heb veel energie opgedaan om weer aan de slag te gaan. Schotland is een prachtig land maar ik heb er geen quiltshop kunnen vinden! groetjes, Atie Trienen

  BeantwoordenVerwijderen